zlosniki.pl
    • Zarejestruj się
    • Zaloguj się
    • Szukaj
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Szukaj

[GTi MKall] TPS od Vitary - kilka pytań

Kącik techniczny - Swift do 2003 r.
    3
    4
    49
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • M
      Marcin_GTi Użytkownik archiwalny ostatnio edytowany przez Marcin_GTi

Witam,
      Od razu mówię, że szukałem na zlosnikiu tematu w którym mógłbym coś znaleźć, ale łatwiej zlosnikia googlami przeszukać niż jego szukajką

Otóż sprawa wygląda tak, kupiłem do Swifta TPSa, jak się okazało uszkodzonego, odeśle go sprzedającemu i powstanie problem co dalej wcześniej już się interesowałem tematem i chyba jedynym sensownym wyjściem jest TPS z Vitary 1.6, pytanie czy ktoś już próbował tej sztuczki? W tym temacie była o tym mowa, ale temat zmarł i się nie dowiedziałem czy ktoś testował: http://zlosniki.pl/stary_zlosniki/showflat.php?Number=1008465

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
      • F
        fetorman Użytkownik archiwalny ostatnio edytowany przez fetorman

Witam,
        Od razu mówię, że szukałem na
        zlosnikiu tematu w którym mógłbym coś znaleźć, ale łatwiej zlosnikia googlami przeszukać niż
        jego szukajką
        Otóż sprawa wygląda tak,
        kupiłem do Swifta TPSa, jak się okazało uszkodzonego, odeśle go sprzedającemu i powstanie
        problem co dalej wcześniej już się interesowałem tematem i chyba jedynym sensownym wyjściem
        jest TPS z Vitary 1.6, pytanie czy ktoś już próbował tej sztuczki? W tym temacie była o tym
        mowa, ale temat zmarł i się nie dowiedziałem czy ktoś testował:
        http://zlosniki.pl/stary_zlosniki/showflat.php?Number=1008465

mam do sprzedania TPS z GTi, odezwij sie na PM

• M
          mockba Użytkownik archiwalny ostatnio edytowany przez mockba

niestety nie testowalem tpsa od vitary ... mialem plan ale kupilem orginal wedlug mnie jest spora szansa ze bedzie to dzialac.

• M
            Marcin_GTi Użytkownik archiwalny ostatnio edytowany przez Marcin_GTi

TPS drugi już mam załatwiony, ale kwestia tego od Vitary dalej pozostaje aktualna (łatwiej dorwać w niezłym stanie i tańsze), może ktoś się skusi na takowy i przetestuje, jak nie to jak będę miał 80zł na luzie to sprawdzę

Edit:
            Hellsin przekroczył limit swojej skrzynki odbiorczej.

W każdym bądź razie chciałem napisać tylko, że jak będziesz miał szkło na luzie to pamiętaj o mnie

• 1 / 1
            • Pierwszy post
              Ostatni post