[GTi] Guma zwrotnicy czy jest szansa gdzies to kupić?
-
Zadzwon TUTAJ. Maja nawet hydropopychacze do GTi po 75 zł
-
Może od razu poliuretany?
-
Bez znaczenia mogą być i poli... Oby dało się odratować całe zawieszenie każda gumka jest nowa i muszę to wymienić jeszcze żeby było cacy
Zadzwonię jutro zapytam,
dzięki za namiary
-
W PBauto niestety nie mają tej gumy. Co teraz?
-
TUTAJ jeszcze zadzwon. Jak Wojtek z CD nie bedzie mial to sorry winetou ale zostaje ASO lub cala zwrotnica....
-
Jak tam nie będzie to zadzwoń do www.sklep4x4.pl i zapytaj o taki poliuretan z Superpro. Mają na pewno
-
Do CD nie dzwoniłem napisałem maila, przekręciłem natomiast do serwisu nie można kupić oddzielnie ale zaproponowali mi całą zwrotnicę około 970zł no to luzik ROTFL
Jutro zapytam o te superpro ale widzę, że ceny to jakieś 300zł będzie za 2 gumki o ile będą dostępne do swifta, nawet nie ma go na liście
Tak czy siak zapowiada się, że taniej wyszłyby używki
-
Na stronie nie ma, ale jak zadzwonisz to podeślą Ci pełną listę. Do Swifta jest wszystko. A cena na pewno będzie niższa niż 300 zł (ja za komplet na całego swifta: wszystkie tuleje wahaczy + poduszki silnika + tulejki łączników i uchwyty stabilizatorów zapłaciłem około 1100 zł). Potrzebujesz tuleje wahacza zewnętrzne. Kiedyś kosztowały 140 zł za komplet (na obie strony), myślę, że teraz podobnie.
-
Dostałem info ze sklepu: "...... jedyne tuleje do tego modelu,
do tylnego zawieszenia jakie oferuje SuperPro, to tuleje wahaczy oraz tuleje stabilizatora."Jesteś pewny, że to są jakieś tuleje wahacza zewnętrzne?
pozdrawiam
-