orange swift gti mk1 Rossi
-
no to czas zacząć projekt, monster II
autko przygotowywane na sezon 2010, będzie trochę zmian -
-
no to zaczynamy, na początek zdjęcia z wyjęcia i rozebrania silnika
-
to teraz w co celujesz ?
było 203KM, a teraz co ciekawego się szykuje ? -
ok 230KM, ale priorytet to waga, np: będą takie hamulce.
-
ok 230KM, ale priorytet to
waga, np: będą takie hamulce.nie powiem - grubo się szykuje
Wilwood + full custom
Jak z przodem ? - od czego przeguby ? -
jeszcze nie wiem, ale chyba zostaje to co było,
no i są ofiary tuningu, 200 KM z 1.3 kosztuje,
3 tłoki i wszystkie cylindry do szlifu
ale nie ma tego złego przynajmniej zrobię nowy silnik -
nowe tłoki już są, blok po szlifie, wał w idealnym stanie :), zawory odelżone, spasowane na 8 setek.
-
no ładnie się szykuje:D już nie mogę się doczekać tych 12,xx na WST:D
-
będzie grubo
Jak tam postęp prac bo zaglądam codziennie do tematu z myślą, że coś nowego może się ukazało a tu puchy
-
Robi się, oj robiiii,
dzisiaj skończyłem wkładać silnik do autka, w poniedziałek pierwsze odpalenie, zapraszam klubowiczów z Wrocka do mnie będę potrzebował pomocy, (czytaj z gaśnicą):) -
Dziś o godz 19 z minutami, zabiło nowe serduszko w swifcie, pracują wszystkie 4 komory
no to teraz będzie problem, jak ja go dotrę, ludzie mnie zabiją, po zmianach wydechu jest jeszcze głośniejszy
ps. jutro filmik z pierwszego odpalenia. -
ps. jutro filmik z pierwszego
odpalenia.czekamy
-
jak ja go dotrę, ludzie mnie zabiją, po zmianach wydechu jest jeszcze głośniejszy
Daj ogłoszenie na allegro: "Dokuczanie wrednym sąsiadom." Jeszcze zarobisz na docieraniu
-
Ja zawsze docieram po nocach jeżdżąc bocznymi drogami Dolnego Śląska, przeważnie gdzieś między Kłodzkiem a Wrockiem, choć ostatnio to docierałem motor jadąc na hamownię do Kraka, a potem już na Karkonoskim, po wymianie bloku po wyrwaniu łapy na Dolnośląskim docieranie było na Zamkowym i na przykład przedwczoraj na Młotach i Spalonej
-
ja docierania po nocy nie polecam, szczegolnie o 4 rano sasiedzi potrafia to wynagrodzic git ze silnik juz pracuje w jaki sposob bedziesz docieral?
-
etap przednie zawieszenie, zakończony pełnym sukcesem
waga mniejsza o 4 kilo -
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem
Szacunek za włożoną pracę -
Przepraszam, czy to diesel???:::)))
-
Przepraszam, czy to
diesel???:::)))nadal 1.3 DOHC 16V