Pytanie odnośnie karoserii mk3
-
Hmm... Faktycznie... Może
znajomy gazownik coś tu pomoże...Tylko to Cię ratuje... Albo wujek spawacz
-
Rozumiem że miałby przespawać numery nadwozia...
To byłoby chyba najmniej kosztowne
Pomyślę nad tym
Jeśli wszystko będzie pasowało to może się tak zrobi.
W ostateczności po prostu znajdę gdzieś zdrowe drzwi i jakoś się doprowadzi to auto do lepszego stanu. W końcu wujek dużo nie policzy -
Rozumiem że miałby przespawać
numery nadwozia...
To byłoby chyba najmniej
kosztowne
Pomyślę nad tym
Jeśli wszystko będzie
pasowało to może się tak zrobi.Ćśśś...
-
buda za 400 pln ? to bardzo dobra cena, bo za używany błotnik trzeba dać 50-80 zl jak jest w dobrym stanie A jest maska silnika? Sprawdz mocowania wahaczy, progi, nadkola i dach przy uszczelce przedniej szyby..
-
Pomyśli się nad czymś co byłoby jak najbardziej legalne ale zarazem niedrogie.
-
Jest też maska. Jeszcze muszę sprzedawce o szczegóły wypytać. Jeśli nawet nie kombinowałbym z przekładką to zawsze mógłbym poprzekładać co się da z zakupionego do mojego o ile to jest w lepszym stanie. Muszę poczekać na jakieś fotki od niego ale też mi się wydaję, że za tą cenę całą budę kupić to jest dobry interes. No i jest 4 lata młodsza od mojej
-
Dzięki za odpowiedzi. Poszukałem trochę, popytałem i dochodzę do wniosku że chyba nie upcham w tą karoserię swojego Swifta. Nie wszystko będzie pasowało no i dużo zachodu o to.
Kupie na giełdzie drzwi i resztę jakoś się zabezpieczy -
Ja mam budę do swifta po remoncie blacharskim. Projekt nieskończony do dziś dnia i związku z tym jestem wstanie po taniości oddać. Buda ma silnik 1.6 16V z wyspawanymi progami, wypiaskowanymi drzwiami itp. W dowodzie wbity jest gaz.
Jestem w stanie sprzedać budę (z małymi brakami) w dobrej cenie.
Odezwij się na prv.
Czerwony sedan z Bielska ma tą wadę że ma pogniłe mocowana wahaczy. -
Ja mam budę do
swifta po remoncie blacharskim. Projekt nieskończony do dziś dnia i związku z tym jestem
wstanie po taniości oddać. Buda ma silnik 1.6 16V z wyspawanymi progami, wypiaskowanymi
drzwiami itp. W dowodzie wbity jest gaz.
Jestem w stanie sprzedać budę
(z małymi brakami) w dobrej cenie.
Odezwij się na prv.
Czerwony sedan z Bielska ma
tą wadę że ma pogniłe mocowana wahaczy.A nie masz może przedniej szyby do sedana luzem?
-
A nie masz może przedniej
szyby do sedana luzem?Bierz całą budę,dokończysz projekt i będzie pikny sedan na zlocie
-
Mam...
Pękniętą
-
Mam...
PękniętąBożęciu, jak do tego sedana ciężko kupić przednią szybę za jakieś rozsądne pieniądze...
Tak powiedzmy do 100 pln.
A wydać 410 pln na nową szybę z montażem wcale mi się nie uśmiecha - mam jeszcze na razie czym jeździć -
Bierz całą budę,dokończysz
projekt i będzie pikny sedan na zlocieCzy on taki pikny to polemizowałbym
-
skąd ja to znam
W grudniu chciałem kupić przednią szybę tylko że do 5drzwiowej wersji hatchback i co...?
wykonałem chyba z 50 telefonów, straciłem kupę nerwów, czasu i kasy na telefon (a dzwoniłem wszędzie w promilu 80km).
Jeśli ktoś miał szybę to do wersji 3drzwiowej, której (o ironio) jest pełno na ulicach i szrotach a tych 5 co ja mam to jak na lekarstwo,
Sum-a-sumarum skończyło się tak, że musiałem kupić nowa szybę za 250 i zamontować samemu.
Na ale chciało sie mieć wygode z pięciu drzwi to teraz płać i kombinuj.A na marginesie mam mnóstwo części do 5dzwiowyej mk3
-
skąd ja to znam
W grudniu chciałem kupić
przednią szybę tylko że do 5drzwiowej wersji hatchback i co...?
wykonałem chyba z 50
telefonów, straciłem kupę nerwów, czasu i kasy na telefon (a dzwoniłem wszędzie w promilu
80km).
Jeśli ktoś miał szybę to do
wersji 3drzwiowej, której (o ironio) jest pełno na ulicach i szrotach a tych 5 co ja mam to
jak na lekarstwo,
Sum-a-sumarum skończyło się
tak, że musiałem kupić nowa szybę za 250 i zamontować samemu.
Na ale chciało sie mieć
wygode z pięciu drzwi to teraz płać i kombinuj.
A na marginesie mam mnóstwo
części do 5dzwiowyej mk3Mam to samo właśnie, bo szyba do sedana jest taka sama jak do 5 D...
Znalazłem gdzieś w Sokołowie Podlaskim używkę za 150 pln i mam zamiar ją kupić
-
Szybę do 5D też mam pękniętą na stanie