Maglownica - regenracja Łódź
-
Panie i Panowi pilna sprawa jest regenerował ktoś maglownice w łodzi kiedyś? Bo z firm które się ogłaszają w necie to jest ich góra 3 a ceny niezbyt wesołe mają
-
regenaracja sie nie oplaca...
-
A na jakiej podstawie opierasz swoje stwierdzenie?
-
Wole wydać te 500 na regeneracje i mieć 24 m-ce gwarancji niż kupić używaną i nie mieć pewności czy za 2-3 miesiące nie będzie to samo tym bardziej że auto robię dla siebie i nie zamierzam go sprzedać za 2-3 miesiące
-
Wole wydać te 500 na
regeneracje i mieć 24 m-ce gwarancji niż kupić używaną i nie mieć pewności czy za 2-3 miesiące
nie będzie to samo tym bardziej że auto robię dla siebie i nie zamierzam go sprzedać za 2-3
miesiąceotóż to. te 400-500,to nie są aż takie straszne pieniądze. Jeśli już faktycznie maglownica wymaga regeneracji,to bym sie nie zastanawial
-
Wole wydać te 500 na
regeneracje i mieć 24 m-ce gwarancji niż kupić używaną i nie mieć pewności czy za 2-3 miesiące
nie będzie to samo tym bardziej że auto robię dla siebie i nie zamierzam go sprzedać za 2-3
miesiąceŁoo aż takie ceny? Ja się pytałem w zeszłym roku to mi facet w Katowicach wołał 100/120 złoty :szalone:
-
Łoo aż takie ceny? Ja się
pytałem w zeszłym roku to mi facet w Katowicach wołał 100/120 złoty :szalone:za tyle można kupić używkę z roczników MKIV
-
za tyle można kupić używkę z
roczników MKIVWiem,że za tyle można kupić bo się interesowałem Dlatego wolę dać do regeneracji i mięć gwarancję a nie,że wydam 150 i nie wiedzieć co kupuję,albo jeszcze w gorszym stanie jak to już jedna klubowiczka kupiła
-
no dokładnie o to mi chodzi tym bardziej że płyn od wspomagania leci już tak że codziennie trzeba dolewać w tym tygodniu poszło już 1,5 butelki :szalone:
-
Aaa,no chyba ,że mowa ze wspomaganiem... Bo te 100/120 to bez wspomagania
-
no bez wspomagania w łodzi chcieli też chyba 150 czy 200, no ale niestety przyjemności kosztują najgorsze jest to że demontaż i montaż jeszcze do tego dochodzi tam gdzie regenerują 200 za to chcą więc dzwonię po moich mechanikach który jeszcze mi to tanie zdejmie i założy
-
no bez wspomagania w łodzi
chcieli też chyba 150 czy 200, no ale niestety przyjemności kosztują najgorsze jest to że
demontaż i montaż jeszcze do tego dochodzi tam gdzie regenerują 200 za to chcą więc dzwonię po
moich mechanikach który jeszcze mi to tanie zdejmie i założy
Sam nie dasz rady? To chyba ze siedem śrubek tylko jest... -
Potwierdzam, wymiane da sie zrobic na chodniku przed blokiem wiec lepiej 200zeta poswiecic na cos innego
-
https://ssl.allegro.pl/item882555646_przekladnia_maglownica_suzuki_swift_ii_89_01.htm
To o tej mówisz? no cena rzeczywiście powala biorac pod uwagę wartość całego auta...Jeśli reflektujesz na używki to podjedź sobie do Zgierza Za borutą masz taki fajny , duży szrot (ulica Staszica chyba) Są co najmniej 4 swifty w tym jeden zielony mkIII , bardzo ładny.
Sciągali auta z Niemiec których właściciele dostawali dopłaty w tamtym roku, tak że auto nie było strasznie wyjeżdżone.
Obsługa miła ale nastaw się na samodzielny demontaż bo chłopakom się nie chce i weź klucze -
https://ssl.allegro.pl/item882555646_przekladnia_maglownica_suzuki_swift_ii_89_01.htm
To o tej mówisz? no cena
rzeczywiście powala biorac pod uwagę wartość całego auta...
Jeśli reflektujesz na używki
to podjedź sobie do Zgierza Za borutą masz taki fajny , duży szrot (ulica Staszica chyba) Są
co najmniej 4 swifty w tym jeden zielony mkIII , bardzo ładny.
Sciągali auta z Niemiec
których właściciele dostawali dopłaty w tamtym roku, tak że auto nie było strasznie
wyjeżdżone.
Obsługa miła ale nastaw się
na samodzielny demontaż bo chłopakom się nie chce i weź kluczeNo właśnie sam już nie wiem czy używke kupić czy zregenerować...kupując używkę pewności nie mam że za jakiś czas nie będzie to samo co teraz mam a przy regeneracji mam 24 m-ce gwarancji tylko ta cena trochę odstrasza
-
No właśnie sam już nie wiem
czy używke kupić czy zregenerować...kupując używkę pewności nie mam że za jakiś czas nie
będzie to samo co teraz mam a przy regeneracji mam 24 m-ce gwarancji tylko ta cena trochę
odstraszajak masz zamiar tym autem jeszcze pojeździć,to regeneracja
-
jak masz zamiar tym autem
jeszcze pojeździć,to regeneracjaNo właśnie wiem dlatego decyzja podjęta w najbliższym tyogdniu albo w przyszłym pójdzie do regeneracji. I niech się bujają ze swoimi 200 zł za demontaż mechanik mi to zrobi za 50 z przechowaniem auta w ciepłym garażu
-
Kolego , dowiedz się czy gwarancja nie jes uzależniona wlaśnie od tego kto montuje maglownicę jak się cóś zesra to powiedzą Ci że to przez niefachowy montaż...
-
Kolego , dowiedz się czy
gwarancja nie jes uzależniona wlaśnie od tego kto montuje maglownicę jak się cóś zesra to
powiedzą Ci że to przez niefachowy montaż...Dobry pomysł, dzięki za uprzytomnienie tej rzeczy.