Czarne ringi w swifcie :D
-
Siemka . Wpadlem na pomysl zeby zrobic czarne ringi czy jak to sie mowi w swoim swifcie Mianowicie przeciemnic srodek lapm przednich : efekt :
robil ktos takiego w swifciku ? Jak tak to pokazcie
Pozdrawiam
-
Witam, robił to ktoś z forum, różnicy nie było widać, bo klosz nie jest clear, ale jest sposób :
http://forum.hyundaicoupe.pl/viewtopic.php?f=15&t=1869
tzw. polerowanie lamp, ponoć można wygładzić te linie w środku lampy, ale tego nie robiłem, ale też chce się za takie coś zabrać, ale wpierw poćwicze na innej lampie -
czarne tlo wyglada mniej wiecej tak:
-
Witam, robił to ktoś z forum, różnicy nie było widać, bo klosz nie jest clear, ale jest sposób :
http://forum.hyundaicoupe.pl/viewtopic.php?f=15&t=1869
tzw. polerowanie lamp, ponoć można wygładzić te linie w środku lampy, ale tego nie robiłem, ale też chce się za takie coś zabrać, ale wpierw poćwicze na innej lampieDzieki !! Pomyśli sie
Mieciu , niebyło problemów z rozklejeniem i potem ze sklejeniem kloszy ?
Zajebisty efekt , polerowaleś jes pred zabiegiem czy nie ?
pozdro -
tzw. polerowanie lamp, ponoć można wygładzić te linie w środku lampy, ale tego nie robiłem, ale też chce się za takie coś zabrać, ale wpierw poćwicze na innej lampie
A nie będziesz przez to świecił w kosmos? Sam myślałem o polerce lamp ale z zewnątrz ale jakoś tak zdania są podzielone
-
hmm no też się nad tym zastanawiam czy będą dobrze świecieć
-
wlasnie najwiekszy jest problem z rozklejeniem przynajmniej w mk3, nie wiem jak w reszcie a jesli masz elektryczna regulacje to nie wrzucaj lampy do cieplej wody, silikon puszcza nawet niezle, ale potem musisz srubka je ustawiac klosze byly polerowane od zewnatrz jakims drobnym papierem na mokro, ale wygladaja jak nowki
nie ruszaj tych zalaman lampy od wewnatrz bedziesz swiecil wszedzie ale nie na droge, no chyba ze masz zamiar robic rzezbe z soczewka -
a probowal ktos tylnie lampy z mk3 odklejac?
-
wlasnie najwiekszy jest problem z rozklejeniem przynajmniej w mk3, nie wiem jak w reszcie
Na forum tico jest ciekawy manual odnośnie rozklejania
-
Ale jaką czesc wypolerowac ? Srodek tak ? Nie sam klosz ? Tylko środek , to co bd malować tak ? Chyba że źle zrozumialem . Kolego z czarnego swifta , gdzie kupiles biale kierunki z przodu ? Tez je prysłeś od środka na czarno ? Mój swift tak wygląda : mam nadzieje ze czarny ring zmieni mu image
-
Paaniiieeeeee.....zostaw te ringi Białe kierunki polerka lamp ew środek na czarno i tyle,nie ma co kombinować bo zrobisz z niego jakieś monstrum A fajnie wygląda Jak chcesz lampe polerować to tylko z zewnątrz,środek masz zostawić w spokoju bo będziesz oślepiał
-
Jak chcesz lampe polerować to tylko z
zewnątrz,środek masz zostawić w spokoju bo będziesz oślepiałi świecił po krzorach
Co do kierunków - ebay ...
-
Ale jaką czesc wypolerowac ? Srodek tak ? Nie sam klosz ?
Tylko środek , to co bd malować tak ? Chyba że źle zrozumialem .stan przed autem i polerujesz to co widzisz przed soba, czyli klosz reflektora
Kolego z czarnego swifta , gdzie kupiles biale kierunki z przodu ?
mialem juz, samorobka z pleksy
Tez je prysłeś od środka na czarno ?
nie ale malowalem postojowki, wyjmujesz zarowke z oprawka, pedzelek i jedziesz
Mój
swift tak wygląda : mam nadzieje ze czarny ring zmieni mu image
nie no calkiem spoko, lubie cabrio
-
Na forum tico jest ciekawy manual odnośnie rozklejania
zarzuc lynkiem
-
zarzuc lynkiem
Leń Tico forum