Klucz dynamometryczny prosze o porade !
-
Witam
Ostatnimi czasy sam zaczołem dłubać przy samochodzie i zbieram sie z zamiarem zakupu klucza dynamometrycznego przegladajac allegro trafilem na takie cos ... Klucz allegro
co to warte Waszym zdaniem? prosze tylko nie pisac jaka cena taki klucz i tego typu bo interesuje mnie opinia osob ktora miała stycznosc z tego typu narzedziem...
ewentualnie : klucz nr 2
lub:
klucz nastawny 3
prosze o porade... klucz miałby służyć głownie do zabawy z silnikiem. -
Wszystkie z tych kluczy spełniają swoją role ale polecam klucz nastawny czyli opcja nr 3. Dużo bardziej komfortowy w użyciu.
-
Wszystkie z tych kluczy spełniają swoją role ale polecam klucz nastawny czyli opcja nr 3. Dużo bardziej komfortowy w użyciu.
popieram kolegę. pracuję na co dzień profesjonalnym kluczem dynamometrycznym i ten ostatni (nr.3) jest do niego podobny, choć dużo mniejszy. jeśli go kupisz to myślę że będziesz miał niezły sprzęt na domowe potrzeby, może droższy, ale na lata.
-
klucz >nastawny 3
prosze o porade... klucz miałby służyć głownie do zabawy z >silnikiem.Zdecydowanie ten ostatni, tj. tego typu, bo pytanie jaką tolerancję ma taki tani klucz ?
-
Witam
Ostatnimi czasy sam zaczołem dłubać przy samochodzie i zbieram sie z zamiarem zakupu klucza dynamometrycznego przegladajac allegro trafilem na takie cos ...
Klucz allegro
co to warte Waszym zdaniem? prosze tylko nie pisac jaka cena taki klucz i tego typu bo interesuje mnie opinia osob ktora miała stycznosc z tego typu narzedziem...
ewentualnie : klucz nr 2
lub:
klucz nastawny 3
prosze o porade... klucz miałby służyć głownie do zabawy z silnikiem.bramka nr 3
mialem bardzo podobny jak u siebie grzebalem w silniku
-
a zeby zamknac temat kto miał doczynienia z kluczem wskazówkowym? np w manualu do swifta pokazany jest wlasnie taki...
-
a zeby zamknac temat kto miał doczynienia z kluczem wskazówkowym? np w manualu do swifta pokazany jest wlasnie taki...
ja miałem, ostatnio na ćwiczeniach laboratoryjnych, bardzo fajna sprawa ( jeśli wskazówka nie jest wyrobiona )
Ustawiasz sobie moment dokręcenia danej śruby i wiosłujesz