[GTi, mk3] Dzwon - co radzicie?
-
Dach sie nawet zgial.... Zlom Panie, zlom zostal. Co prawda mistrzowie metalurgii i metaloplastyki z Wielkopolski nie takie przystanki klepali, ale w tym przypadku to nie ma sensu ekonomicznego.
-
Dach sie nawet zgial.... Zlom Panie, zlom
zostal. Co prawda mistrzowie metalurgii i
metaloplastyki z Wielkopolski nie takie
przystanki klepali, ale w tym przypadku to
nie ma sensu ekonomicznego.No dokładnie... Przyszłośc tego rozbitego GTI zależy od tego, czy jego właściciel ma czas i miejsce na zabawę z przekładką serca do innego auta. Jeśli nie to na pewno kilku kolegów z forum zgłosi się po truchło...
-
Wiem, z tej budy już nic nie będzie. Trochę podgnite były progi, poza tym dzwon też dość spory. Bardzo jestem do autka przywiązany i do jego rajdowych predyspozycji, ale niestety nie mam zaplecza, żeby być w stanie zrobić przekładkę
Liczę na to, że zgłosi się chętny, który jeszcze z tych gratów zrobi pożytek i najlepiej, jakby chciał wziąć autko w całości
Plis, rozpuśćcie wieści, moje gg: 2802135
-
Liczę na to, że zgłosi się chętny, który
jeszcze z tych gratów zrobi pożytek i
najlepiej, jakby chciał wziąć autko w
całości
Plis, rozpuśćcie wieści, moje gg: 2802135Plis, daj ogłoszenie w "Motogiełdzie"
-
Hehe, świetny pomysł...
Tak się tu rozgadaliśmy, że zapomniałem o Motogiełdzie -
Szpachla szpachla i jeszcze raz szpachla:) Oddawał Pan Swifta? No to masz pan Kadeta
-
Szpachla szpachla i jeszcze raz szpachla:)
Oddawał Pan Swifta? No to masz pan KadetaSiwy, ty masz wyspawaną budę w swojej litrówce to bierz tego rozbitka i rób swapa!
-
Siwy, ty masz wyspawaną budę w swojej litrówce
to bierz tego rozbitka i rób swapa!trzeba raczej dobrze obejrzeć silnik ... bo w końcu wcisnął tą grodziówkę
-
hellsiu ma racje lece o duza warke ze ktoras poduszka jest wyrwana, najpredzej ta od strony rozrzadu ale jesli nie, to jest dobry material na swapa
-
Mimo, że nadal walczę z awarią nogi udało mi się dzisiaj wyjść z domu i posiedzieć chwilę przy autku i przy nim podłubać
Jak już upewniłem się, że rozrząd nie dostał, odpaliłem silnik! ...co uważam za pewien sukces, bo do tej pory byłem w niepewności, a bałem się to sprawdzać tak na żywioł.
-
Siwy, ty masz wyspawaną budę
w swojej litrówce to bierz tego rozbitka i rób swapa!Na silnik nie ma siopy, musze sie pocieszyć lotką