[GTi mk2] Przemask84 Projekt: Renowacja Swifta GTi rocznik 89`
-
My z Dajmos-em mieliśmy dość smrodku
rozpuszczalnika jak czyściliśmy budę pod
spawanie...Tyaaa,teraz to dość...a w sobotę to człowiekowi brakowało rozpuszczalnika
-
Tyaaa,teraz to dość...a w sobotę to człowiekowi
brakowało rozpuszczalnikaNoooo ładnie! to już wiemy skąd ten zapal do czyszczenia i malowania felg Erdego
-
Dzisiaj dokonczenie dziela Mam juz
dosyc smrodku lakieruNaprawdę ładnie wyszło Ciekawe jak będzie wyglądac na aucie
-
Bardziej wnerwiały te latające smoki w
całym garażu...hardkor lakier
mi to czasem słonie latają o takie
-
-
Możesz polecić warsztat w którym robiłeś silnik? Mam już przejechane teoretycznie niemal 60 tys km i trzeba wymienić pasek. A z tego co się dowiadywałem w sklepach w 1.0 są dwa rodzaje, stąd szukam warsztatu kompetentnego i szybkiego a przy tym rozsądnie kalkulującego;p
Poza tym coś mi szumi z tyłu w prawym kole... Potrzeba mechanika od zaraz
-
Możesz polecić warsztat w którym robiłeś
silnik? Mam już przejechane teoretycznie
niemal 60 tys km i trzeba wymienić pasek.
A z tego co się dowiadywałem w sklepach w
1.0 są dwa rodzaje, stąd szukam warsztatu
kompetentnego i szybkiego a przy tym
rozsądnie kalkulującego;p
Poza tym coś mi szumi z tyłu w prawym kole...
Potrzeba mechanika od zarazWitaj ja korzystałem z usług znajomego mechanika w Choszcznie. W szczecinie nie wiem, może RR Auto, tam gdzie Krzysiek rozbierał silnik.
-
Przemek, założyłeś już zimówki na tych białych stalówkach? Zapodawaj fotki
-
Przemek, założyłeś już zimówki na tych białych stalówkach? Zapodawaj fotki
Jeszcze nie zalozyl, jutro lecimy na tor, a jest sucho No i jest problem ze znaleziem innych niz srebrne srub do kol :szalone:
-
Jeszcze nie zalozyl, jutro lecimy na tor, a jest sucho No i jest problem ze znaleziem innych niz srebrne srub do kol :szalone:
A co chcecie dac czarne nakrętki?
Czy czerwone jakieś?
-
To juz musisz Przemka pytac o kolor, ale chyba wlasnie czarne lub czerwone
-
To juz musisz Przemka pytac o kolor, ale chyba wlasnie czarne lub czerwone
A szpilki też będzie jeszcze lakierował?
-
A szpilki też będzie jeszcze lakierował?
A no właśnie heheh brałem pod uwagę tylko malowanie na czarno, ale dopiero Ty podsunąłeś mi pomysł z czerwonymi nakrętkami na szpiki. Hmm nie wiem czy to nie będzie wyglądało ,,wieśniacko,, widziałeś może takie rozwiązanie na własne oczy? Tz czerwone nakrętki do białych felg na czerwonym aucie?
-
A no właśnie heheh brałem pod uwagę tylko malowanie na czarno, ale dopiero Ty podsunąłeś mi pomysł z czerwonymi nakrętkami na szpiki. Hmm nie wiem czy to nie będzie wyglądało ,,wieśniacko,, widziałeś może takie rozwiązanie na
własne oczy? Tz czerwone nakrętki do białych felg na czerwonym aucie?Chyba lepsze byłyby czarne... Czerwone chyba za bardzo będą biły po oczach na tle białego lakieru felgi
-
A no właśnie heheh brałem pod uwagę tylko malowanie na czarno, ale dopiero Ty podsunąłeś mi pomysł z czerwonymi nakrętkami na szpiki. Hmm nie wiem czy to nie będzie wyglądało ,,wieśniacko,, widziałeś może takie rozwiązanie na
własne oczy? Tz czerwone nakrętki do białych felg na czerwonym aucie?ja widziałem czerwone nakrętki na czarnym aucie, przy czarnych felgach
-
ja widziałem czerwone nakrętki na czarnym aucie, przy czarnych felgach
Miło ale liczyłem jeszcze na jakąś konkluzje czy będzie gitara czy nie ;p
-
Chyba lepsze byłyby czarne... Czerwone chyba za bardzo będą biły po oczach na tle białego lakieru felgi
Dokładnie więc raczej wybór padnie na ulubiony kolor Krzyska i Marcina
-
Miło ale liczyłem jeszcze na jakąś konkluzje czy będzie gitara czy nie ;p
tak to wygląda
-
tak to wyglądafajnie ;]]
ja mam bialy samochod, biale felgi i niebieskie nakretki
-
Dzisiaj Przemka Swift pod moja noga wyjezdzil drugie miejsce w w klasie w lokalnej pojezdzawce Przemek jak wroci to wrzuci foty i onboarda