[GTi mk3] Projekt DanbaR - czyli wszystko co się będzie działo
-
Dokładnie jak radzą Ci koledzy z klubu SKS - jak opony obcierają z przodu, to z tyłu będzie jeszcze gorzej...
Nom niestety będę musiał kupić oponki o mniejszym profilu
P.S. Twoje autko naprawdę wygląda coraz lepiej! Przynajmniej na zdjęciach...
Fajne felgi - pasują do sylwetki autaa dzięki dzięki
Wracając do tematu:
Ostatnio pojawił się problem z brakiem świateł mijania i długich,
jako że elektryk ze mnie marny nie doszedłem do tego co może powodować ich brak.
Za to przy okazji przy pomocy Przemka i Krzyśka został przeczyszczony słynny przełącznik zespolony, oraz kabel masowy od lamp przednich.
Dopiero wizyta u specjalisty dała zamierzony efekt
Okazało się, że piny w kostce bezpiecznikowej są już tak luźne, że po prostu bezpieczniki się w nich nie trzymają
Taka głupota a tyle nerwów mnie kosztowała -
Dopiero wizyta u specjalisty dała zamierzony efekt
Okazało się, że piny w kostce bezpiecznikowej są już tak luźne, że po prostu bezpieczniki się w nich nie trzymają
Taka głupota a tyle nerwów mnie kosztowałaDobrze, że opisałeś przyczynę - będzie dla potomnych
-
Dobrze, że opisałeś przyczynę - będzie dla potomnych
proszę bardzo
Nadszedł czas żeby przedstawić małą modernizację tyłu mojego autka
Za pomoc dziękuje Krzychowi i PrzemasowiW temacie SKS - Swift Klub Szczecin już na pewno widzieliście moje zmagania ze zderzakiem tylnim, dlatego też nie będę powtarzał się, ani pokazywał tego samego
Dlatego też zacznę od części, gdzie dolna część zderzaka była już przymocowana na stałe:a tutaj jeszcze przed montażem dokładki i kwadratowej tablicy
Następnie zdjęcie belki, którą niestety trzeba było uciąć, żeby dokładka zderzaka od amerykańskiego mk2 mogła normalnie się zmieścić:
Przy okazji mocowania od blendy zostały obcięte, no i wiązka elektryczna (od podświetlenia tablicy i przeciwmgielnych) przesunięta w dół o jakieś 25 cm, tak żeby nie przeszkadzała w montażu tablicy rejestracyjnej.
Efekt końcowy wygląda tak:
W zderzaku zagości jeszcze druga lampka przeciwmgielna, w miejscu gdzie powinna znajdować się lampka cofania.
Tablica rejestracyjna musiała zostać zgięta w pół i przycięta flexem, niestety inaczej nie wchodziłaps.
Niedługo kolejne mody -
Niedługo kolejne mody
w kolejnych modach poleci ta szeroka rynna....:P
ogolnie efekt fajny ale ta ryna nie wyglada.
-
w kolejnych modach poleci ta szeroka rynna....:P
ogolnie efekt fajny ale ta ryna nie wyglada.no dokładnie
miała już dawno polecieć, ale jakoś nie miałem czasu i pieniędzy na zmianę.
Możliwe , że jeszcze w tym tygodniu będą zmiany -
masz bodajze opony 195/55r14, jak sie na tym jezdzi? jakas trakcja jest?
p.s. fajny tylek
-
masz bodajze opony 195/55r14, jak sie na tym jezdzi? jakas
trakcja jest?mam 185/55/r14 i trakcja jest
a niby czemu miało by nie byc ?p.s. fajny tylek
dzięki
-
mam 185/55/r14 i trakcja jest
a niby czemu miało by nie byc ?a tak sie pytam gdzies na forum bylo napisane ze masz 195
dzięki
a nie ma za co jeszcze zrob out z wycieraczka
-
a tak sie pytam gdzies na forum bylo napisane ze masz 195
hmmm nie może być
teraz mam zimówki 185/55 r14 na przedniej i tylnej osi.
z przodka goodyeary, a z tyłu continentale.a nie ma za co jeszcze zrob out z wycieraczka
się zastanowię, ale jakoś mi się bardziej z podoba
-
hmmm nie może być
teraz mam zimówki 185/55 r14 na przedniej i tylnej osi.
z przodka goodyeary, a z tyłu continentale.juz sam nie wiem ale jak ktos by takie mial(195/55r14) to niech daje znac
się zastanowię, ale jakoś mi się bardziej z podoba
sa gusta i gusciki
-
no dokładnie
miała już dawno polecieć, ale jakoś nie miałem czasu i pieniędzy
na zmianę.
Możliwe , że jeszcze w tym tygodniu będą zmianyzamienili Ci bez problemu tablicę tylną ?
-
juz sam nie wiem ale jak ktos by takie
mial(195/55r14) to niech daje znacPrzemek ma 195/45 r15 z tego co pamietam, ja mam z kolei 175/55 r15
-
zamienili Ci bez problemu tablicę tylną ?
jak zamienili ?
przecież ja ją zgubiłem hehehe
a przynajmniej tak powiedziałem w urzędzieps.
na szczęście się znalazła u mnie w pokoju na ścianie
taka przyjemność kosztuje 51,50 zł w urzędzie miejskim -
jak zamienili ?
przecież ja ją zgubiłem hehehe
a przynajmniej tak powiedziałem w urzędzie
ps.
na szczęście się znalazła u mnie w pokoju na ścianie
taka przyjemność kosztuje 51,50 zł w urzędzie miejskim// OT:
dzień dobry z policji jestem
// END OT -
// OT:
dzień dobry z policji jestem
// END OTto raczej od m@rka
-
ps.
na szczęście się znalazła u
mnie w pokoju na ścianie
taka przyjemność kosztuje
51,50 zł w urzędzie miejskimciekawe jak to wygląda z czarnymi blachami ...
-
ciekawe jak to wygląda z
czarnymi blachami ...wątpię,żeby Ci dali czarny kwadrat A przód czarny tył biały też raczej nie przejdzie
-
wątpię,żeby Ci dali czarny
kwadrat A przód czarny tył biały też raczej nie przejdzieteż mi się tak wydaje, dlatego zawsze można fake-a zrobić czarną na tył
-
Nie wydzadza Ci czarnej tablicy, ani kwadrata ani prostokata. Wedlug rozporzadzenia ministra infrastruktury wszystkie wydawane tablice od ktoregos roku musza miec nalepke legalizacyjna (hologramik potocznie mowiac). Jak wiadomo czarne nie maja takich gadzetow
-
Nie wydzadza Ci czarnej
tablicy, ani kwadrata ani prostokata. Wedlug rozporzadzenia ministra infrastruktury wszystkie
wydawane tablice od ktoregos roku musza miec nalepke legalizacyjna (hologramik potocznie
mowiac). Jak wiadomo czarne nie maja takich gadzetowno to coś masz słabe info ... na starych była legalizacja ... co prawda w postaci wybijanego stempla ale jednak