[1.3 8v] Jakie tarcze i klocki wybrać?
-
a ja polecam EBC green stuff, sa b. wytrzymale, kosztuja
300zl ale wytrzymaja duzo dluzej.300PLN za klocki to by musiały ze 100tyś km wytrzymywać skoro takie za 70-100PLN trzymają się 30-45tyś km.
A jakby tyle wytrzymywały to by tarcze w międzyczasie trzebabyło wymieniać więc bez sensu. -
Chodzi mi o czywiście o przód. Ile może
mnie to kosztować? Jakiś polecony sklep internetowy może macie? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowedzi
na allegro są bardzo dobre tarcze ATE za 87 pln sztuka... mam takie i sobie chwale
jak nie chcesz kupować na allegro to są też dostępne w podobnej cenie na
TUTAJklocki ATE też tam maja za 87 pln
-
Witajcie posiadam swifta 1.0 rok 2000, pierwsza rej 2001. Czy ktoś z szanowynych kolegów może mi powiedziec które z klocków firmy ferodo podejda do mojego świstaka ? Pogubiłem się troche bo nie wiem jaki mam system hamulców a jak szukam to są aż 3 sumitomo, Akebono, i chyba Bosch.
Podobno te są niezłe ale nie wiem czy do mnie podejdą http://www.super-czesci.pl/product_info.php?product_id=2329193
-
Masz system Boscha.
-
Masz system Boscha.
O dziękuję za info troche tak podejrzewałem, ale co dwie głowy to nie jedna. A co z tymi FDB1459 firmy Ferodo ktoś coś wie zna stosował ? :-)
-
O dziękuję za info troche tak
podejrzewałem, ale co dwie głowy to nie jedna. A co z tymi FDB1459 firmy Ferodo ktoś coś wie
zna stosował ? :-)Ta, wszyscy ci co używają wyszukiwarki na forum.
i więcej to sam znajdziesz jak poszukasz.
-
Jesteś pewien, że to do systemu Bosch-a?
Pamiętam, że miałem problem z Ferrodo do Boscha i kupiłem Kaszijamy. Dobre, bo dobre i tanie -
Jesteś pewien, że to do
systemu Bosch-a?
Pamiętam, że miałem problem z
Ferrodo do Boscha i kupiłem Kaszijamy. Dobre, bo dobre i tanieWedług tego sklepu http://www.super-czesci.pl/product_info.php?product_id=2329193 to do boscha.
-
Jesteś pewien, że to do
systemu Bosch-a?Marku,mam identyczne
-
Marku,mam identyczne
Widocznie Gdańsk to "biała plama"
Czyli montować i jeździć