[All] Chłodnica - montowane typy
-
Jakie typy chłonic były montowae w swiftach? Potzrebuje chłodnice do 1,3GLX 98. Czy edzie pasowac od jakiegos innego modelu? Np z MK2 czy MK3?
Pozdrawiam -
Wyslalem podobną wiadomość dzisiaj ale znikła nie wiem czy ją zmoderowano czy błąd natury technicznej.
Mam ten sam problem 1.3 8v glx `00. Szukałem w sklepach chca za chlodnice w granicach 600pln.
Na stronie internetowej polecanej przez kogos nie moge znalezc tego modelu. Narazie jestem na etapie oglądania chłodnicy z tico koszt nowej 170pln wyjścia ma identycznie rozmieszczone. Z tym ze ona jest do mniejszego silnika chociaz wielkoscia jest nie mal identyczna.W każdym bądź razie przylączam sie do p ytania Jaka chlodnica poza tymi za 600 pln nada się do tego auta na allegro są do -96 ale wygladają nieco inaczej i napewno mają inny rozstaw mocowań chociaż to akurat nie jest jakiś szczegolny problem
-
Jakie typy chłonic były montowae w swiftach? Potzrebuje chłodnice do 1,3GLX 98. Czy edzie
pasowac od jakiegos innego modelu? Np z MK2 czy MK3?
Pozdrawiam[color:"blue"]Temat chłodnic był wałowany. Z tego co pamiętam tylko GTi ma inną chłodnicę.
Ja widziałem kilka wynalazków które pasowały po przerobieniu mocowań (górnych) do karoserii).
Np silnik 1.3 z chłodnicą 1.0 chodzi elegancko. W 1.6 chłodnica jest niewiele grubsza od tych z 1.0 i 1.3. -
Jakie typy chłonic były montowae w swiftach? Potzrebuje chłodnice do 1,3GLX 98. Czy edzie
pasowac od jakiegos innego modelu? Np z MK2 czy MK3?
Pozdrawiam