Skoda felicia 1.3 1999r-2001r Warto kupic?
-
Ogólnie to auto jest dobre świadczy to o tym że lanosy jeżdżą jako taxi w
rosji i dobrze znoszą ich stany dróg.W warszawskiej straży miejskiej do tej pory też jeździ dużo lanosów, więc muszą być wytrzymałe A przecież są to auta kilkunastoletnie obecnie, więc przebiegi (tylko po mieście) też mają znaczne I to wszystko na lpg
-
w krajach Afryki także jest tego sporo a drogi są jakie są a i serwis jest jaki jest ( jak u nas mercedes w latach 70tych ),i jeżeli trafisz na lanosa od osoby prywatnej,która zakupiła go jako nowego to raczej nabywali to ludzie mający sentyment do rodzimych wyrobów i można trafić na bardzo ładne egzemplarze i z racji kraju pochodzenia marki nie był zbyt rozchwytywanym autem wiec największa szansa na znalezienie czegoś fajnego w przeciwieństwie do Skody,która jest zbyt poszukiwana(coś jak mankament passata czy golfa ) i przez to dobre egzemplarze trzymają zbyt wysoką cenę wg mnie
-
Ja powiem szczerze swojego lanosa zaniedbywałem bo służył mi jako wół roboczy. Woziłem nim wiele przez cały okres zimowy oraz letni woziłem drzewo do domu bo pracowałem w lesie dziennie ok kubik drzewa mokrego. Ciężar był spory i lanos to bez problemów woził. Później jeździłem nim w pizzerii to już przestał być opłacalny i zmieniłem na tico. Lanos mi palił do 9L benzyny bo cały czas na pełnym gazie, był bez katalizatora i miał sportowy tłumik na końcu do tego koła 15 cali 205/55, a w dodatku nie spalał dobrze na 1 gar dlatego takie wysokie spalanie.
-
Kupiłem jednak Lanosa:-) póki co jestem zadowolony:-)
1.5 16v 100KM -
Kupiłem jednak
Lanosa:-) póki co jestem zadowolony:-)
1.5 16v 100KM
I bardzo dobrze miłego i bez awaryjnego użytkowania. Powodzenia