[moje auto] VW Golf III by Przemo
-
Moim skromnym zdaniem AEZ. Vipery niby 15, ale brzydkie...
-
Moim skromnym
zdaniem AEZ.Moim też!
Jak dla mnie mają najlepszy stosunek cena-wygląd. -
Vipery, co prawda pod nazwą ronal, kolega podbił i jakoś nie pasują do golfiny. A może coś w 16 calach ?
-
Vipery, co prawda
pod nazwą ronal, kolega podbił i jakoś nie pasują do golfiny. A może coś w 16 calach
?Najbardziej kuszą mnie te RH bo raz, że fajna felga no i super opony ale faktycznie troche mi szkoda tych 700 a AEZy bym odebrał sobie ze śląska i chyba tak się skończy, cieszę się, że utwierdzacie mnie i mojego węża w kieszeni w naszym przekonaniu Co do Viper-ów może i by jakoś wyglądały ale tam też gumy są słabe, 2 do wymiany, 2 może przejeżdżą sezon, o 16 myślałem, ale wtedy to to już w ogóle nie będzie jeździło no i nie wiem jaki musiałby być profil gumy żeby to weszło w nadkole, teraz siedzi tam 185/60 i na zakrętach z mocno skręconymi kołami już troche trze o błotniki.
-
AEZ najlepsze som
-
AEZ najlepsze som
Zaklepane som Dzisiaj golfus przeszedł bez zająknięcia przegląd więc jest wszystko git
-
AEZy już na aucie, nie wiem czy nie są za małe ale i tak jaram się w ...
-
Malina
Da się go posadzić niżej? Tył jest wyżej czy to tylko mylne wrażenie? -
Malina
Da się go posadzić
niżej? Tył jest wyżej czy to tylko mylne wrażenie?Da się, jest jeszcze jeden zakres regulacji i myślę właśnie czy sadzać czy nie bo i tak już siadł, jak wjeżdżam do domu to było wszystko ok, teraz szoruje zderzakiem Tył jest wyżej bo mechanik jak zmieniał amory twierdził, że nie zmieszczą się opony w nadkola i tył na bank będzie niżej
-
Ja bym sadzał
-
AEZy już na aucie,
Ładne fele, nie powiem...
-
Ja bym sadzał
Póki co to mi w głowie siedzi jakiś wydech, no i mam plan malować lampy z przodu środki od długich na żółto i ramki na czarno ale to musze mieć chwile. Pojeżdżę tak jak jest z tydzień zobaczę czy nie jest to jazda na przypale i jak coś pójdzie niżej
-
Też bym chciał lampy na czarno, ale w Swifcie się nie da... A słabo świecących chińczyków nie chcę, jakość świecenia stawiam wyżej
-
Też bym chciał
lampy na czarno, ale w Swifcie się nie da... A słabo świecących chińczyków nie chcę,
jakość świecenia stawiam wyżejSwift ogólnie pod względem lamp, zderzaków i innych pierdół jest nierozwojowy
-
Też bym chciał
lampy na czarno, ale w Swifcie się nie da... A słabo świecących chińczyków nie chcę,
jakość świecenia stawiam wyżejRozklejasz lampy w piekarniku, zdejmujesz szkła i malujesz wszystko oprócz odbłyśnika na czarno...
-
Swift ogólnie pod
względem lamp, zderzaków i innych pierdół jest nierozwojowyA dokładka z Laguny
-
No kółko ładne, ale aż kusi, żeby jeszcze o cal większe były
Te plastiki na progu to dałoby radę na czarno psiknąć?
-
No kółko ładne, ale
aż kusi, żeby jeszcze o cal większe byłyDokładnie o to samo mi chodzi, ale tak tak z daleka na niego dzisiaj popatrzyłem to moim nieobiektywnym zdaniem jest mega, fajnie wygląda siedzący i przyklejony pomimo tego, że kółko za małe i nawet fajnie delikatnie wystają
Te plastiki na
progu to dałoby radę na czarno psiknąć?To nie plastiki, to baran jest, nie wiem czemu taki ma odcień, poprzedni był całkowicie czarny. Na jesień albo latem i tak pójdzie na zrobienie tego błotnika i progu prawego więc powiem blacharzowi, żeby tym razem dał czysto czarnego barana
-
Rozklejasz lampy w
piekarniku, zdejmujesz szkła i malujesz wszystko oprócz odbłyśnika na czarno...Tak ja wiem. Ale zobacz jak zbudowana jest lampa ze Swifta w środku, przynajmniej w MK4. Tak jakby całość jest odbłyśnikiem
-
Tak ja wiem. Ale
zobacz jak zbudowana jest lampa ze Swifta w środku, przynajmniej w MK4. Tak jakby
całość jest odbłyśnikiemLikaon ma mk5 i jakoś przyciemnił - wystarczy troszkę czarnego i lampa całkiem inaczej wygląda