Nie chce zapalać
-
siemanko! Mam problem! Moja skoda favorit nie chce zapalać rano z benzyny czy z gazu! Lecz jak sie nagrzeje od słońca maska to pali odrazu! Pytanie! Czy miał ktoś ten problem kiedyś! Jak sobie poradziliście! pozdrawiam czekam na odpowiedzi
-
siemanko! Mam problem! Moja skoda favorit nie chce zapalać rano z benzyny czy z gazu! Lecz jak
sie nagrzeje od słońca maska to pali odrazu! Pytanie! Czy miał ktoś ten problem kiedyś! Jak
sobie poradziliście! pozdrawiam czekam na odpowiedziNapisz wiecej szczegolow tzn jak pracuje rozrusznik. Ja tez mialem klopoty z zapalaniem i okazalo sie ze przyczyna bylo brak masy na module elektronicznym. Sprawdz stan masy na ukladzie zaplonowym czyli na module i na cewce. Sprawdz stan wsuwek zasilajacych czy nie sa luzne lub zardzewiale. U mnie jeszcze ciezko pracowal rozrusznik wymienilem tuleje i szczotki. Okazalo sie ze powodem usterki byl zly stan masy na silniku dodalem dodatkowy przewod i po klopocie. Powodzenia
-
siemanko! Mam problem! Moja skoda favorit nie chce zapalać rano z benzyny czy z gazu! Lecz jak
sie nagrzeje od słońca maska to pali odrazu! Pytanie! Czy miał ktoś ten problem kiedyś! Jak
sobie poradziliście! pozdrawiam czekam na odpowiedziA może wystarczy odpalać książkowo tak, by ssanie zadziałało...