WITAM WSZYSTKICH, RDZA NA DRZWIACH - UWAGA
-
WITAM WSZYSTKICH
WŁAŚNIE ZAREJESTROWAŁEM SIĘ NA TYM FORUM I MAM NADZIEJĘ NA DŁUGĄ I OWOCNĄ WSPÓŁPRACĘ.
NIEDAWNO KUPIŁEM SKODĘ FAVORIT 135 LS Z 1992 ROKU Z INSTALACJĄ GAZOWĄ WIĘC NA PEWNO BĘDĘ TU OD CZASU DO CZASU.
PO ZAKUPIE SAMOCHODU POSTANOWIŁEM WSZYSTKO WYCZYŚCIĆ I ZDJĄŁEM TAPICERKĘ Z DRZWI. TO CO ZAUWAŻYŁEM TŁUMACZY CZEMU W SKODACH TAK CZĘSTO RDZEWIEJĄ DRZWI - NA DOLE STAŁO OKOŁO 5 CM WODY. ODPŁYWY W DOLE DRZWI BYŁY ZAPCHANE JAKIMŚ SYFEM. RADZĘ TO SPRAWDZAĆ CZASAMI. CIEKAWE CZYM MNIE JESZCZE TEN SAMOCHÓD ZASKOCZY. -
Witamy na forum, miło mieć nowego użytkownika
tylko mała uwaga: NIE KRZYCZ. -
Witam jak smigasz na gazie ti pewnie ci sie trafi niedludo uszczelka pod glowica. Ale pozatym to wierne auto pod warunkiem ze sie o nie dba.
-
WITAM WSZYSTKICH
WŁAŚNIE ZAREJESTROWAŁEM SIĘ NA TYM FORUM I MAM NADZIEJĘ
NA DŁUGĄ I OWOCNĄ WSPÓŁPRACĘ.
NIEDAWNO KUPIŁEM SKODĘ FAVORIT 135 LS Z 1992 ROKU Z
INSTALACJĄ GAZOWĄ WIĘC NA PEWNO BĘDĘ TU OD CZASU DO
CZASU.
PO ZAKUPIE SAMOCHODU POSTANOWIŁEM WSZYSTKO WYCZYŚCIĆ I
ZDJĄŁEM TAPICERKĘ Z DRZWI. TO CO ZAUWAŻYŁEM
TŁUMACZY CZEMU W SKODACH TAK CZĘSTO RDZEWIEJĄ DRZWI- NA DOLE STAŁO OKOŁO 5 CM WODY. ODPŁYWY W DOLE
DRZWI BYŁY ZAPCHANE JAKIMŚ SYFEM. RADZĘ TO
SPRAWDZAĆ CZASAMI. CIEKAWE CZYM MNIE JESZCZE TEN
SAMOCHÓD ZASKOCZY.
Witamy nowego skodownika. Co do tych drzwi to trzeba sprawdzać otwory. Kumpel kiedyś miał tam wody po brzegi bo ktoś mądry zakleił te otwory. Teraz jest ciepło więc wysuszyć oczyścić a potem wypryskać jakimś specyfikiem. Ja brałem fluidol bitex i olej mieszałem a potem wylewałem od środka. Pozdrawiam
- NA DOLE STAŁO OKOŁO 5 CM WODY. ODPŁYWY W DOLE
-
Witam jak smigasz na gazie ti pewnie ci sie trafi niedludo uszczelka pod glowica. Ale pozatym to
wierne auto pod warunkiem ze sie o nie dba.A ile na gazie wytrzymuje uszczelka ? Ja zmieniałem ok rok temu i 12 kkm.