Proszę o podpowiedź w sprawie sekwencji
-
Witam, mam zwykła instalację lpg z mikserem,
Gazownik zaleca przekładkę na sekwencję aby pozbyć się spadku mocy , teraz pytanie czy taki zestaw wystarczy klik -
Lepiej poszukaj czegoś nawet troszkę drożej ale nowszego a nie starego jak te głoszenie. Popatrz za jakąś instalką stag lub ewentualnie brc24 z rozbitka jakich teraz pełno.
Tu masz stary yp plus pewnie już wygiełdaną listwę valtec.
teraz kupisz tani szajs to potem wydasz u gazownika na naprawy bo tak się mści oszczędzanie. -
Ok poszukam czegoś lepszego ,ta instalka ma 3 lata ,więc stara nie jest .
A podpowiesz czy taki zestaw by wystarczył ? -
Coś takiego będzie lepsze- klik
-
Bardziej mi chodzi coś nowszego ze staga 300 coś w rodzaju tej aukcji przykładowej: http://allegro.pl/stag-300-4-instalacja-gazowa-sekwencja-stag-4-i5506006630.html
czy http://allegro.pl/instalacja-gazowa-stag-4-sekwencyjna-i5518894810.html
Wiadomo listwa valtec to najtańszy szmelc ale ludzie jeżdżą na nich i sobie chwalą bo kosztuje listwa tyle co u mnie w brc24 jeden wtrysk. Warto poszukać jakiejś okazji cenowej ale coś nowego a nie kupować stare. Bo potem a to wtryski siadły bo stare a to parownik stary i wyjdzie cena jak za nowe graty.
Przykład moja brc24. Padł wtrysk więc nowy ok 240zł, padł komputer a nowy 900 gdzie cała instalka z 500zł. A kupiłem używaną listwę za 200 plus komputer za 100. -
Witam, mam zwykła
instalację lpg z mikserem,
Gazownik zaleca
przekładkę na sekwencję aby pozbyć się spadku mocy , teraz pytanie czy taki zestaw
wystarczy
klikDo czego chcesz montować? Proponowałbym blosa, taniej i prościej
-
Vectra b 2.0
mikser ogranicza mi dopływ powietrza -
No to BLOS wydaje się być dobrym rozwiązaniem Porozmawiaj z gazownikiem, poczytaj na jakimś LPG forum.
-
Poszukałem tam gdzie umiałem i nigdzie nie ma blossa...
-
-
znalazłem nowe za 360 , nie wiem czy nie połasić się na tę używkę
-
Ja kupiłem używkę za 250 na alledrogo, w opisie klient podał rzekomy przebieg 10000km.
-
bloss raczej nie ulega jakiemuś zniszczeniu w trakcie użytkowania ?
-
bloss raczej nie
ulega jakiemuś zniszczeniu w trakcie użytkowania ?BLOS Jakieś tam zużycie występuje, bo widziałem aukcje z zestawami regeneracyjnymi