Czyszczenie wnętrza auta z proszku gaśnicy
-
Prosto z wykopu, może ktoś nie przegląda Robi wrażenie, sporo pracy i cierpliwości.
http://www.wykop.pl/ramka/1849838/czyszczenie-wnetrza-auta-z-proszku-gasnicy-mega-robota/
-
O w mordę!
Nie wiem czy miałbym tyle cierpliwości, ale "po" wygląda jak nówka z salonu albo i lepiej. -
O w mordę!
Nie wiem czy
miałbym tyle cierpliwości, ale "po" wygląda jak nówka z salonu albo i lepiej.To chyba jedyne co by mogło mnie skłonić do zabawy z tym wszystkim, ale sądzę, że to też w dużej mierze zasługa tego, że auto jest po prostu w miarę młode i pewnie wcześniej było zadbane. Ja bym wziął kasę z AC i pogonił, albo oddał jakiemuś fachowcowi do "zabawy"
-
Pewnie właściciel kupił we Francji za grosze taki wózek i sam wziął się za czyszczenie. A że to laguna to raczej niezbyt chodliwy towar z racji swej opinii o awaryjności to i do fachowca nie opłacało się dawać.
-
Tak teraz popatrzyłem i to chyba handlarz jest, w tle pełno innych aut, a to jakiś mercedes bez tablic, jakiś galaxy, jakaś toyota (chyba auris) więc mógł kupić we Francji za bezcen i będzie miał całkiem całkiem zarobek
-
Ale impreza była !