Autko dla dziewczyny .
-
bo nie wiem kiedy calkiem stanie
Jak to powiedział właściciel warsztatu do którego jeżdżę ze swoim: "Ważne, że jeszcze staje!"
P.S. Skoro dziewczyna nie chce Suzuki to trzeba ją zmienić!
-
Predzej suzuki stanie ,a dzziewczyna bedzie ta sama
-
Sam chce ja kupic,
jako zastepcca swiifta,bo nie wiem kiedy calkiem stanie.Na razie odpukacBierz tę Corsę, za 2500 zł ze skórzaną tapicerką to nawet z dziurawą podłogą warto
Podoba mnie się ten egzemplarz
-
jak do stycznia będzie aktualna ,to pewnie ją wezmę
o ile nie będą zjedzone tylne kielichy i progi. -
P.S. Skoro
dziewczyna nie chce Suzuki to trzeba ją zmienić!Sam miałem pisać aby spadała na drzewo
Nie no żart -
Kiepski temat do zartow
-
Będzie chyba sedan mk4 ;)seledynowy.
tylko nie wiem jaki to silnik ,jest 1.3 pokrywa alu ,i jakiś szeroki , pewnie to 16v
klik -
Niestety,albo stety - to zwykły 1,3 68KM - przynajmniej instalacja LPG prostsza:) 1,3 16V ma filtr powietrza jak w GTI i nie ma klasycznego rozdzielacza zapłonu. Ale autko wygląda fajnie - szkoda że golas - z tego co widzę to chyba tylko wspomaganie jest i elektryczne przednie szyby...
-
"Clar" schodzi z dachu i nie ma z tyłu klamki
-
tylko nie wiem jaki
to silnik ,jest 1.3 pokrywa alu ,i jakiś szeroki , pewnie to 16vZwykłe 1.3 16V były tylko Mk V.
-
szkoda że golas - z tego co widzę to chyba tylko wspomaganie jest i
elektryczne przednie szyby...Od kiedy GLX to golas?!
Jeszcze el. lusterka są, a w GL to niczego z ww. byś nie znalazł...
-
"Clar" schodzi z
dachu i nie ma z tyłu klamkiA jaka cena, bo tylko galerię tego ogłoszenia mogę oglądać
-
Od kiedy GLX to
golas?!
Jeszcze el.
lusterka są, a w GL to niczego z ww. byś nie znalazł...Ale poduszek nie ma
Zresztą Rav52v ma GLX-a i wspomę sam musiał montować...
Widocznie GLX na Polskę były biedniejsze niż na Zachód
-
Na dotarcie bedzie dobry ,ciekawe jak mocowania i podłoga
-
A jaka cena, bo
tylko galerię tego ogłoszenia mogę oglądać1600zł
-
Ale poduszek nie ma
A ja się pytam na co Ci to w Swifcie?
-
Żebyś miał zagadkę. Lepiej mieć niż nie mieć
-
Ale poduszek nie ma
Zresztą Rav52v ma
GLX-a i wspomę sam musiał montować...
Widocznie GLX na
Polskę były biedniejsze niż na ZachódJa w GLX-ie mam 2 poduchy, el. lustra, przód szyby, el. reg. reflektory z opcji pamiętam jak dziś była klima i szyber ( wspomy niestety nie pamiętam ).
-
Prawdopodobnie jest tak, że wersja wyposażeniowa oznaczona jako np "GLX" jest inna dla sedana a inna dla hatchback'a. Np wiem, że Avensis w sednie oznaczony jako TERRA ma słabsze wyposażenie niż kombi w tej samej wersji (też Terra), rok prod ten sam.
Nasz Swift 1.0 'kombi' też jest GLX a ma inne wyposażenie niż sedany GLX. To takie tam moje spostrzeżenia -
Ja w GLX-ie mam 2
poduchy, el. lustra, przód szyby, el. reg. reflektory z opcji pamiętam jak dziś była
klima i szyber ( wspomy niestety nie pamiętam ).Ja mam to samo + klima i wspomaganie.