Spis Forumowiczów kącika DU Tico+ foto galeria
-
Jestem z
Oświęcimia. Moje autko można spotkać na terenie tego miasta oraz w Bieruniu i w
Chełmku. Często bywam też w Krakowie Poniżej kilka zdjęć mojego boliduŁadne autko
Mam 2 pytania.
1. Czy na klemie (+) masz śniedź, czy mi się tylko tak wydaje?
2. Co masz pod tylną półką oprócz głośników, jakieś wzmocnienie czy co? -
1. Z klemą (+) jest wszystko ok:) Właśnie ostatnio tam grzebałem, bo była słabo dokręcona. Między klemą i biegunem jest cyna, podobnie na (-).
2. To jest taki organizer do bagażnika. Jest on dwuczęściowy. Jedną część udało mi się powiesić na kanapie, a druga jest na podłogę bagażnika. Bardzo fajna sprawa, choć za duża jak na taki bagażnik. Są tam jeszcze przeciągnięte pasy bezpieczeństwa i ...tyle -
Chyba chodziło o tą rurkę(?) pod półką po której idzie kabel do głośnika
-
1. Z klemą (+) jest
wszystko ok:) Właśnie ostatnio tam grzebałem, bo była słabo dokręcona. Między klemą
i biegunem jest cyna, podobnie na (-).Rozumiem
2. To jest taki
organizer do bagażnika. Jest on dwuczęściowy. Jedną część udało mi się powiesić na
kanapie, a druga jest na podłogę bagażnika. Bardzo fajna sprawa, choć za duża jak na
taki bagażnik. Są tam jeszcze przeciągnięte pasy bezpieczeństwa i ...tyleNie o to chodziło ale thx za info
-
Chyba chodziło o tą
rurkę(?) pod półką po której idzie kabel do głośnikaDokładnie o to pytałem
Kolega waisss chyba nie zrozumiał -
Jest to taki plastikowy kątowniczek:)
-
Jest to taki
plastikowy kątowniczek:)no ok, ale on ma Ci trzymać przewody do głośników? czy spełnia inną rolę?
-
Tak, jak widać na zdjęciu kabel lewego głośnika jest przymocowany do tego elementu. Myślę, że jest to też dodatkowe wzmocnienie półki. Nie jest to moja robota, takie kupiłem:) Posiadaczem Tico stałem się w sierpniu tego roku. Czy Wy tego nie macie?
-
Nie mamy dlatego pytamy
-
Tak, jak widać na
zdjęciu kabel lewego głośnika jest przymocowany do tego elementu. Myślę, że jest to
też dodatkowe wzmocnienie półki. Nie jest to moja robota, takie kupiłem:)
Posiadaczem Tico stałem się w sierpniu tego roku.Rozumiem
Czy Wy tego nie macie?
Kolega post wyżej napisał
-
No to ja tez swoje wrzucę :
brewki wykonane samodzielnie, za poprzednie pan diagnosta sie przyczepił że troche za duże. Autko obecnie porusza sie głownie trasa Białystok - Augustów (80km), czasami Białystok - Sokółka (40km) ogolnie mówiac podlasie -
No to ja tez swoje
wrzucę :Jak już zamalowujesz rejestrację, to albo wszędzie albo nigdzie
Ładnie wygląda
-
Ładnie wygląda na tych białych felach (:
-
Oj nie zauważyłem zdjęcia pośpiesznie wrzucałem wiec przeoczyłem ten fakt, a co białych felg, myślałem że mam jeszcze czarną farbę, jednak sie myliłem. Felgi po 10 latach eksploatacji zaczęły strasznie korodować, tak wiec zabezpieczyłem je i pomalowałem właśnie na biało bo taki kolor bazy miałem akurat.
-
Oj nie zauważyłem
zdjęcia pośpiesznie wrzucałem wiec przeoczyłem ten fakt,No to sobie popraw
tak wiec zabezpieczyłem je i pomalowałem właśnie na biało bo taki kolor bazy miałem akurat.
No dobra, a nie będzie Ci to żółkło?
-
Wiosenny mały update:)
-
-
Witamy
Fajny obrotomierz... a co to za szuflada w dolnej, lewej części deski rozdzielczej? -
Praktyczne zastosowanie kieszeni z radia (tą co się wycina i montuje radio zamiast niej), sprawuje się doskonale jako miejsce na bilety parkingowe, w sumie na wszystko.
-