Kupiłem sobie radio z Biedronki!
-
Takie jak na zdjęciu. Zamontowałem je w Lanosie i jest OK!
Potrzebne mi było w radiu odczytywanie kart SD i z USB, a stare radio było jeszcze na kasety.
W tym radiu zmieniłem tylko zasilanie w kostce, tak że muszę je sam włączać i wyłączać.
Jest niezależne od położenia kluczyka. Zasilanie dałem z żółtego kabelka, tak jak pamięć, a nie z czerwonego. Przeciąłem też kabelek pomarańczowy, który to ściemniał mi radio po włączeniu świateł. Podświetlenie jest fajnie i nie razi - więc nie ma po co ściemniać.
To radio ma korektor graficzny na typowe ustawienia: rock, pop, flat, itd.
Oprócz tego ma regulację barwy dźwięku wysokich i niskich tonów.
Czyli można ustawić szerokie spektrum barwy dźwięku - jak kto lubi.
Polecam za tą cenę!Jedna z opini radia biedronkowego "Clarus" z Autocacika:
"Powiem tak nie ma tragedii z tym radiem, mam je 3 dni, gra w miarę ok. Ma parę minusów ale da się z nim życ. Szybciej miałem pionnera deh 2900. Wiec wiem jaka jest różnica w jakości dźwięku. Pionner grał lepiej ale te cos biedronkowe obleci. No i jeszcze ta cena 99zł i 2 lata gwarancji. Hmm chyba warto zaryzykowac. Ja zaryzykowałem i nie żałuje." -
Takie jak na
zdjęciu. Zamontowałem je w Lanosie i jest OK!
Potrzebne mi było w
radiu odczytywanie kart SD i z USB, a stare radio było jeszcze na kasety.
W tym radiu
zmieniłem tylko zasilanie w kostce, tak że muszę je sam włączać i wyłączać.
Jest niezależne od
położenia kluczyka. Zasilanie dałem z żółtego kabelka, tak jak pamięć, a nie z
czerwonego.
To radio ma
korektor graficzny na typowe ustawienia: rock, pop, flat, itd.
Oprócz tego ma
regulację barwy dźwięku wysokich i niskich tonów.
Czyli można ustawić
szerokie spektrum barwy dźwięku - jak kto lubi.
Polecam za tą cenę!
Jedna z opini
radia biedronkowego "Clarus" z Autocacika:
"Powiem tak nie
ma tragedii z tym radiem, mam je 3 dni, gra w miarę ok. Ma parę minusów ale da się z
nim życ. Szybciej miałem pionnera deh 2900. Wiec wiem jaka jest różnica w jakości
dźwięku. Pionner grał lepiej ale te cos biedronkowe obleci. No i jeszcze ta cena
99zł i 2 lata gwarancji. Hmm chyba warto zaryzykowac. Ja zaryzykowałem i nie
żałuje."Ja kupiłem rok temu do Peugeota takie radio:
http://allegro.pl/hit-radio-samochodowe-dalco-usb-sd-aux-rds-etui-i2269258850.html
tyle że wtedy kosztowało nowe 65złRewelacji nie ma, tragedii też nie
Gra pod 4-ma głośnikami dwudrożnymi. Do tego samochodu lepszego sprzętu nie potrzeba.
A fale radiowe zbiera lepiej niż Kenwood z Octavii -
Ja kupiłem rok temu do Peugeota takie radio:
http://allegro.pl/hit-radio-samochodowe-dalco-usb-sd-aux-rds-etui-i2269258850.html
tyle że wtedy kosztowało nowe 65zł smileTo radio jest bardzo podobne do biedronkowego Clarusa.
Bardzo fajne! -
To radio jest
bardzo podobne do biedronkowego Clarusa.
Bardzo fajne!Te Biedronkowe Clarusy często przychodzą nówki w opakowaniach do mnie do pracy na złom, z resztą jak wszystko po zmianie kilku gazetek w Biedrze
-
Te Biedronkowe
Clarusy często przychodzą nówki w opakowaniach do mnie do pracy na złom, z resztą
jak wszystko po zmianie kilku gazetek w Biedrzeno to czemu nie handlujesz
-
Te Biedronkowe
Clarusy często przychodzą nówki w opakowaniach do mnie do pracy na złom, z resztą
jak wszystko po zmianie kilku gazetek w BiedrzeKiedyś w Biedronie kupiłem sobie maszynkę el. do golenia marki Clarus.
Padła po pierwszym jej podłączeniu do prądu, celem naładowania.
Nawet raz nie zdążyłem się nią ogolić. -
Kiedyś w Biedronie
kupiłem sobie maszynkę el. do golenia marki Clarus.
Padła po pierwszym
jej podłączeniu do prądu, celem naładowania.
Nawet raz nie
zdążyłem się nią ogolić.EEE, to ja lepiej - kupiłem kiedyś w Kauflandzie maszynkę do włosów akumulatorową firmy Carrera - aku działa, ale maszynka choć brzęczy praktycznie wcale nie strzyże - obcina może z 0,5 mm włosów za jednym pociągnięciem WTF?
-
EEE, to ja lepiej -
kupiłem kiedyś w Kauflandzie maszynkę do włosów akumulatorową firmy Carrera - aku
działa, ale maszynka choć brzęczy praktycznie wcale nie strzyże - obcina może z 0,5
mm włosów za jednym pociągnięciem WTF?To się nazywa economic version...
-
Kiedyś w Biedronie
kupiłem sobie maszynkę el. do golenia marki Clarus.
Padła po pierwszym
jej podłączeniu do prądu, celem naładowania.
Nawet raz nie
zdążyłem się nią ogolić.No to pewnie poszedłeś z paragonem do Biedronki i Ci kaskę oddali, lub wymienili wadliwy towar.
Nic prostszego.Ja kupiłem parę lat temu w Biedronce odtwarzacz DVD marki "Electric" i działa do tej pory.
Kupiłem toster za 35 złotych też "Clarus" i żona jest zadowolona.
Kolega ma spawarkę z Biedronki i też nie narzeka. -
No to pewnie
poszedłeś z paragonem do Biedronki i Ci kaskę oddali, lub wymienili wadliwy towar.
Nic prostszego.Dokładnie.
Dlatego radzę Ci Stachu, żebyś paragon trzymał, bo nie znasz dnia ani godziny.Ps. samo radio jest ok, tylko jego marka mnie martwi...
-
Dokładnie.
Dlatego radzę Ci
Stachu, żebyś paragon trzymał, bo nie znasz dnia ani godziny.
Ps. samo radio jest
ok, tylko jego marka mnie martwi...Przynajmniej nikt go nie zajuma
-
Dokładnie.
Dlatego radzę Ci
Stachu, żebyś paragon trzymał, bo nie znasz dnia ani godziny.
Ps. samo radio jest
ok, tylko jego marka mnie martwi...Paragon trzymam.
Dobrze żeś mi przypomniał o paragonie.
Nawet go skseruję sobie na wszelki wypadek, bo oryginał może wyblaknąć.Biedronka respektuje gwarancję, nie muszę nic odsyłać. Nie chcę radia z Allegro, a w sklepach w mojej okolicy są drogie.
-
Przynajmniej nikt
go nie zajumaTeż mam taką nadzieję.
myślę że złodziej pozna radio z Biedronki.
Nie z ciągam nawet panela. -
Nie z ciągam nawet
panela.Też tak robiłem ze starym JVC(zwykły płyciak) i znalazł się chętny jednak...
Szyba więcej warta niż radio, więc dobrze radzę jednak Ci ściągać panel... -
Też mam taką
nadzieję.
myślę że złodziej
pozna radio z Biedronki.
Nie z ciągam nawet
panela.Ściągaj, bo najpierw złodziej zobaczy ładny panel, a dopiero po wybiciu szyby i wyrwaniu radia ogarnie co wziął
-
Aa ja mialem lenco cd321 z euro rtv agd i panel byl na stale. Ale to juz niewazne bo wywala bezpicznik 15a a ja nie moge znalezc paragonu. Teraz sam sobie zrobie zestaw cb+transmiter+koncowka mocy+wejscie liniowe. Tylko ze pewnie dopiero latem...
-
no to czemu nie
handlujesza kto powiedział, że nie? generalnie nie ma tego dużo bo jak jestem w pracy to po zamknięciu złomu a jak wiadomo jak przyjedzie coś ciekawego to chłopaki którzy tam pracują od razu biorą do siebie więc dla nas zostają ochłapy
-
Szyba więcej warta
niż radio, więc dobrze radzę jednak Ci ściągać panel...Dlatego warto odżałować te pare złotych na rok i wziąć przy ubezpieczeniu pakiet mini AC z ubezpieczeniem szyb
-
Nawet go skseruję
sobie na wszelki wypadek, bo oryginał może wyblaknąć.Bardzo dobry pomysł.
Biedronka
respektuje gwarancję, nie muszę nic odsyłać. Nie chcę radia z Allegro, a w sklepach
w mojej okolicy są drogie.To jest fajne, że nie trzeba się szarpać z oddawaniem na naprawę gwarancyjną.
-
Przynajmniej nikt
go nie zajumaRadia już nie są w modzie u złodziei. Za mocny wysyp tanich modeli w sklepach się zrobił.