Nowa opłata ekologiczna na używane auta
-
Te normy emisji CO2
forsuje podobno typek, który nie ma nawet prawa jazdy, więc zwalcza motoryzację jak
tylko może
Jak juz po UE będą
się poruszały tylko pojazdy elektryczne to wezmą się za prędkość - podobno są
zakusy, żeby ograniczyć prędkość w miastach UE do ok. 35 km/hA potem wprowadzą nakaz strzelania salwy w powietrze przed wjazdem na skrzyżowanie
-
A potem wprowadzą
nakaz strzelania salwy w powietrze przed wjazdem na skrzyżowanieWcale bym się nie zdziwił... Po nich można się już wszystkiego spodziewać.
Tak więc jeździjcie swoimi autkami ile wlezie, nie żałujcie - niedługo być może trzeba będzie z jazdy zrezygnować... Albo z powodu kosztów albo z powodu chorych dyrektyw
A póki co do przodu, oby tylko limit punktowy się nie wyczerpał, bo miśki zaczną znowu w krzakach się czaić, jak liście wyrosną
-
bo miśki zaczną znowu w krzakach
się czaić, jak liście wyrosnąJuż zaczęli. wczoraj na 20km widziałem 4 patrole
-
Od maja 2011.
Daj link, ew. zrodlo.
-
budowa webasta jest prostsza od budowy cepa , mnie bardziej rozchodzi sie o elementy napędu z którymi możne być realny problem
-
A potem wprowadzą
nakaz strzelania salwy w powietrze przed wjazdem na skrzyżowanieZapomniałeś jak było kiedyś , powróci koleś idący przed samochodem coby zwierzyny domowej automobil nie płoszył
-
Zapomniałeś jak
było kiedyś , powróci koleś idący przed samochodem coby zwierzyny domowej automobil
nie płoszyłNie zapomniałem. Po prostu jestem młodszy od Ciebie i mnie wtedy na świecie nie było
Ale gdzieś czytałem o tym, że kiedyś tak się skrzyżowania pokonywało, a to ograniczenie mi się kojarzy z cofnięciem się do takich czasów mniej więcej