Jestem motocyklistą
-
No
to teraz pewnie alkohol i kilka kilo do przodu zaburzają Twoją równowagęTo nie ja mam problem z równowagą. Przeczytaj dokładnie posty kto o tym pisał
-
Wiem kto to napisał. Ale kolega clavish nie bierze czynnego udziału w spamowaniu, a Ty tak
-
Czym jeździmy to wiemy a co ochrania nasze makówki?
Ja mam kask Grex J2 (firma córka Nolan), i wygląda to tak
A co Wy macie na głowach
-
ja mam kask Nitro po poprzednim właścicielu, do tego wysokie buty NItro, kobinezon Ozone i ewentualnie skórzaną kórtke
-
[color:#3333FF]Czym
jeździmy to wiemy a co ochrania nasze makówki?A ja mam taki:
-
Toż to Tornado z daszkiem. Miałem podobny jak jeździłem na Jawce.
-
Nie myślę że za dużo słońca. Cza jechać się schłodzić.
Ja przed chwilką wróciłem z garażu. Odświeżanie plastików w Piaggio mi nie wyszło, a przy wymianie filtra paliwa w Stilo ukręciłem czujnik wody za jedyne 109zł.;] -
Nie
myślę że za dużo słońca. Cza jechać się schłodzić.
Ja przed chwilką
wróciłem z garażu. Odświeżanie plastików w Piaggio mi nie wyszło, a przy wymianie
filtra paliwa w Stilo ukręciłem czujnik wody za jedyne 109zł.;]Odpocznij
-
Ja otrzymałem dzisiaj maila z ASO Piaggio.
W załączniku zdjęcie sprzęgła. Proszę określić, o którą sprężynę Pan pyta. Jeśli o Poz. 13, to koszt 380 zł. Pasek napędowy, to koszt 826,38 zł.
Ceny na sprężynki sprzęgła już nie uzyskałem.
Dodam że sportowe części Polini kosztują odpowiednio
Sprężyna dociskowa sprzęgła 13.87 euro
Pasek 64.14 euro
Sprężynki sprzęgła 15.24 euroOdpisałem Panu że ceny jakby z księżyca wzięte.
-
Dzisiaj pan listonosz dostarczył paczuszkę z zakupioną częścią do Piaggio tzw. zadupek
-
A jak to działa?
-
A to się montuje z tyłu za dupą pasażera w sumie pod.
Mój ma poprostu połamane zaczepy przez co drgając ściera lakier z boczków. No i nie ma napisu PIAGGIO przez co nie wiadomo co to jedzie za monstrum
-
No i będzie ładnie
-
[color:#3333FF]A to
się montuje z tyłu za dupą pasażera w sumie pod.
Ciekawie to z tyłu wygląda jak taki tył mini autka.
-
A wzw z tym, że zakupiliśmy myjkę ciśnieniową (blekenddeker hyba?) to umyłem se motóra. Mycie to pikuś ale potem to wszystko wypucować? Hej
-
Ciekawie to z tyłu
wygląda jak taki tył mini autka.Mi się kojarzy z Peugotem 206/307
-
A wzw z tym, że
zakupiliśmy myjkę ciśnieniową (blekenddeker hyba?) to umyłem se motóra. Mycie to
pikuś ale potem to wszystko wypucować? HejNo tak niektórzy motocykliści to przecież połowe czsu albo i więcej spędzają na czyszczeniu swojej maszyny szmatką.
-
Mi
się kojarzy z Peugotem 206/307Boczne to rzeczywiście chyba od 206 ma
-
No tak niektórzy
motocykliści to przecież połowe czsu albo i więcej spędzają na czyszczeniu swojej
maszyny szmatką.No ja nie przesadzam. Ale chromy must błyschtschetz
-
No ja nie
przesadzam. Ale chromy must błyschtschetzTylko warstwy chromu nie spoleruj