Yokohama AVS Winter V901 - Opinie
-
Witam
Czy ktoś z Was drodzy użytkownicy forum, używali kiedykolwiek tych konkretnie opon zimowych ?
Yokohama AVS WinterJeśli tak to proszę o opinie
Pozdrawiam serdecznie. -
Wygladaja niezle, marka tez porzadna... zastanawia mnie tylko tak ekstremalnie niska cena
-
Wygladaja niezle,
marka tez porzadna... zastanawia mnie tylko tak ekstremalnie niska cenaYokohama robi świetne opony letnie, a niestety o zimowych ich wyrobach nie mam zielonego pojęcia. Tak na dobrą sprawę to co Japońce wiedzą o zimach ?
-
Tak na dobrą sprawę to co Japońce wiedzą o zimach ?
właśnie to miałem na myśli, ale sam napisałeś przede mną to
Ja po tym sezonie poznam opinię na temat Uniroyal MS 6 plus czy jakoś tak -
właśnie to miałem
na myśli, ale sam napisałeś przede mną tohehe ale wiesz opinie posiadacza tych opon i tak z chęcią poznam, bo na necie jest ich bardzo mało
Ja po tym sezonie
poznam opinię na temat Uniroyal MS 6 plus czy jakoś takPodobnosz słabieńkie i ni jak się mają jakościowo do letnich wyrobów tej marki
-
hehe ale wiesz
opinie posiadacza tych opon i tak z chęcią poznam, bo na necie jest ich bardzo małoja Ci polecałem już opony a Ty jesteś uparty na "egzotyki"
Podobnosz
słabieńkie i ni jak się mają jakościowo do letnich wyrobów tej markinie wiem, ja tą osobę przekonywałem na Conti i Goodki ... ale trafił na dobrą cenę tych opon i są ...
-
Yokohama robi
świetne opony letnie, a niestety o zimowych ich wyrobach nie mam zielonego pojęcia.
Tak na dobrą sprawę to co Japońce wiedzą o zimach ?nic zaprawde powiadam nic
Archipelag rozciąga się niemal południkowo (wg Japończyków, ich kraj ma kształt „trzydniowego Księżyca”) pomiędzy 45°33' a 20°25' stopniem szerokości północnej, od Morza Ochockiego na północy do Morza Wschodniochińskiego i Tajwanu na południu. Stolica Tokio jest usytuowana prawie dokładnie na tej samej szerokości geograficznej co Ateny, Pekin, Los Angeles i Waszyngton.
-
nic zaprawde
powiadam nicno ok mój błąd, ale to dalej nie jest odpowiedzią na temat jakości tych zimówek
-
O ile wiem to niedawni był w Niemczech przeprowadzony test nowości 2010 w zimówkach i yokohamy otrzymały ocenę mierną.Więc szału nie ma i pewnie lepiej już kupić zwykłe dębice> A cena 220zł za 14
to też nie jest szałowa z porównaniu z innymi firmami. Za 820 to u gumiarza z założeniem były 15
fuldy. -
O ile wiem to
niedawni był w Niemczech przeprowadzony test nowości 2010 w zimówkach i yokohamy
otrzymały ocenę mierną.Więc szału nie ma i pewnie lepiej już kupić zwykłe dębicetesty testami, praktyka mówi nieraz co innego ...
A
cena 220zł za 14` to też nie jest szałowa z porównaniu z innymi firmami.to są niskoprofilowe szerokie zimówki ... nie zwykłe 185/60R14 ...
tu cena za oponę to min. 200 zł ...