Renault Modus czy Volvo 940?
-
W którym byście woleli siedzieć w przypadku czołowego zderzenia tych dwóch aut? Oto filmik. Powiem szczerze, że mnie zadziwił... Naprawdę zadziwił.
-
To jest stare... tak jakbys nagle z kononowiczem wyskoczyl albo hardcorem, wszyscy juz to widzieli.
-
moi rodzice jeżdżą modusami (jeden zwykły drugi grand), szczerze mówiąc to jakoś super bezpiecznie nie czułem się w tych samochodach, szczególnie jak jest dużo śniegu na asfalcie..
-
Sa to samochody z innych epok i porownywanie ich jako rownorzednych jest krzywdzace dla marki volvo
-
Gdy oglądałem ten filmik oczywiście zadałem sobie pytanie: w którym aucie lepiej się naleźć w takiej sytuacji (wiadomo, lepiej z boku :-)). Oczywiście w Volvo. Marka, która ma opinię bardzo solidnej i dbającej o bezpieczeństwo, do tego sam model auta o 3 klasy wyżej, nie ma wątpliwości. Samo Volvo 940 też takie przedpotopowe nie jest. Z drugiej strony jakieś gówniane wozidełko z plastiku... A tu niespodzianka. Nie sądziłem, że w ciągu niecałych dwudziestu lat dokonał się taki postęp w konstruowaniu aut.
-
Ciekawe czy jest tak różowo gdy zderzą się dwa modusy.
Odpowiadając na pytanie autora wolałbym byc w Volvo....FH12 -
Ciekawe czy jest tak różowo
gdy zderzą się dwa modusy.Byc moze
Odpowiadając na pytanie
autora wolałbym byc w Volvo....FH12Ja bym wolal ...