Hyundai H1 Wagon 2,5 CRDI 168 KM Premium - "Auto Testy"
-
Masz dużą rodzinę, lubisz podróżować komfortowo, a przy tym zabrać mnóstwo bagażu? Zwykły minivan lub auto rodzinne czyli popularny "kombiak" może nie wystarczyć. Dlatego, zapraszam do salonu Hyundai'a, aby przyjrzeć się osobowej wersji H1.
Jeśli masz ochotę przeczytać cały artykuł zapraszam TUTAJ.
Artykuł autorstwa: Artura Ławnika
Miłej lektury
-
hmmmm ... mam wątpliwości co do minusów skoro :
Cytat:
Skrzynia biegów posiada stosunkowo bardzo krótkie przełożenia, które powodują bardzo częste sięganie do lewarka.
a tam jest skrzynia 5 biegowa tylko i silnik turbo diesel ... więc to kolejny minus ...
-
Przecież jest napisane w artykule a że jest to wada. Właśnie to co zacytowałeś.
Owszem nie jest wypisane w minusach ale chyba nie jest to problem? -
Przecież jest napisane w
artykule a że jest to wada. Właśnie to co zacytowałeś.
Owszem nie jest wypisane w
minusach ale chyba nie jest to problem?Problemem nie jest, ale moim zdaniem powinno być wypisane jako minus ... ale to wasze testy
-
ja będę bardzo czepialski..
"mocny ropniak" nie brzmi profesjonalnie bo na ropę ten samochód nie pojedzie..a brak 6tego biegu jest największą porażką tego samochodu
-
jest to kolokwializm, a podtytuł jest traktowany jak w cudzysłowie
-
Problemem nie jest, ale moim
zdaniem powinno być wypisane jako minus ... ale to wasze testyJuż dopisałem
-
Duzo bardziej podoba mi sie ten test od poprzednich Duza poprawa na plus
Bez szpery w zime na pusto bylo by ciezko :szalone: Jak widze jak sasiedzi walcza dostawczakami zeby wyjechac to zal
-
Bez szpery w zime na pusto
bylo by ciezko :szalone:Blokada mechanizmu różnicowego fajna rzecz :oki: tylko ze w tego typu samochodach to ekstrawagancja podnoszaca cene pojazdu
Jak widze jak sasiedzi walcza dostawczakami zeby wyjechac to zal
Nie zal tylko jakas dziwna mania calorocznego jezdzenia na oponach letnich
W kazdym aucie tylnonapedowym jest to bardzo wazne
Co do samochodu , sam nie uzywam srodkowego lusterka wiec to nieistotne , ale za ta cene tylna wycieraczka powinna byc !