Zmieniliście już opony na zimowe?
-
http://www.youtube.com/watch?v=VcqRzg-J52A&feature=player_embedded
Ładnie gościa otłukli...
-
Ładnie gościa otłukli...
Film dokumentalny jak taryfiarze na chleb zarobili ;D
-
Film dokumentalny jak
taryfiarze na chleb zarobili ;DNo widać że wiedział gdzie postawić auto
-
Film dokumentalny jak
taryfiarze na chleb zarobili ;DCo najciekawsze, tej zimy ta ulica (notabene nie jest to centrum miasta, nie jeździ po niej żadna komunikacja miejska, nie jest jakąś główną drogą) została odśnieżona jako jedna z pierwszych
-
Co najciekawsze, tej zimy ta
ulica (notabene nie jest to centrum miasta, nie jeździ po niej żadna komunikacja miejska, nie
jest jakąś główną drogą) została odśnieżona jako jedna z pierwszychpodejrzewam ze taryfiarze zaniesli ten film do ubezpieczalni , ubezpieczyciel wyrwal kase z mzdik i teraz ulica stala sie najwazniejsza
-
No widać że wiedział gdzie
postawić autoEwidentnie taksiarz czekał na jelenia...
Zimówki nie dawały rady, a co mówić o wielosezonówkach
-
Ewidentnie taksiarz czekał na
jelenia...
Zimówki nie dawały rady, a co
mówić o wielosezonówkachTym bardziej, że widać na innym filmiku jak taxi stoi wyżej...
Przeparkował merca nieco niżej i czekał na nowy lakier... -
Potem założone miałem z przodu stare frigo a tył stare letnie d-124. Jako tako się to sprawowało. Jednak gdy zmieniłem na tyle te stare letnie na nowe
navigatory to był już horror.
Miałem d-124 dawno temu w polonezie i wtedy były to opony całoroczne, lepsze zresztą niż nawigatoryPozdrawiam
Damian -
Mam w maluchu cztery sztuki d-124 i na pewno sprawują się dużo lepiej niż letnie, w tą zimę jeszcze nie miałem żadnego problemu z wjechaniem gdzieś czy hamowaniem, a jeżdżę nim codziennie do pracy.
-
Dębica Navigator 135/80R12 68 T
Universalna, huczy strasznie, bez rewelacji...