Jaki to samochód??? zgaduj zgadula
-
Jakaś replika
pierwszego Mercedesa SL cabrio?W zasadzie tak, aczkolwiek konstruktorzy wzorowali sie tutaj na elementach nadwozia dwoch roznych modeli(SL190 i SL300), ktore w oryginale nigdy nie wystepowaly razem (np.lampy tylne SL190 i boczne wloty powietrza SL300), a kompletna technika... nie ma juz z Mercedesem absolutnie nic wspolnego.
-
Panowie, co z Wami? Zagadka jeszcze nie rozwiazana... Odpowiedz typu "jakaś replika pierwszego Mercedesa SL" zbliza nas co prawda nieco do rozwiazania, ale szukamy marki/modelu.
Wrzucam kolejne obrazki.
Na ujeciu z montazu. wprawne oko rozpozna kilka elementow pochodzacych od "dawcy" techniki tego pojazdu.
Po jego odgadnieciu nie powinno byc juz wiekszych problemow z rozwiazaniem zagadki. -
Przemodelowane BMW z3?
-
Dobrze kombinujesz
... teraz juz bez problemow dojdziesz do szukanej marki. -
Dobrze kombinujesz
... teraz juz bez
problemow dojdziesz do szukanej marki.Duesen Bayern Mystar
-
Duesen Bayern Mystar
...czyli japonski "Mercedes" z bebechami BMW... o Panie, widzisz a nie grzmisz...
Gratulacje dla Adamo81 , Twoja kolej.
-
...czyli japonski
"Mercedes" z bebechami BMW... o Panie, widzisz a nie grzmisz...
Gratulacje dla
Adamo81 , Twoja kolej.Jedziemy
-
1 generacja Nissana 300ZX?
-
1 generacja Nissana
300ZX?Zgadza się - Z31
Dawaj zagadkę
-
Dzięki.
Nowa zagadka:
-
P50?
-
P50?
Tak, to Peel P50. Myślałem, że będzie trudniejsze.
Skąd wiedziałeś?Dobra, dawaj następną.
-
Clarkson jeździł takim w jednym z odcinków Top Gear'a po biurze
zagadka:
-
Covini C3A
Auto ma dwie kierowalne osie, zapewniające lepszą trakcję i prowadzenie oraz skuteczniejsze hamowanie. To wyróżnia ten samochód wśród innych.
-
Gratulacje!
dawaj następną -
Pozostając wśród miniaturek :
-
Fuldamobil N-2 z 1953 roku.
-
Tak jest. 770 sztuk wyprodukowano.
Twoja kolej! -
Jest i nowa zagadka...
ale, jezeli wolno mi przypomniec, moja zagadka z 18-07-2012 nie znalazla jeszcze rozwiazania -
Czyli mamy 2 zagadki .
Ten biały... coś jakby Nissan Datsun 260Z... ale nie do końca. Jakaś podpowiedź?