światła itp
-
Jest problem. Chodzi o to że przed chwilą wracałem moją favcia, po krótkim postoju próbuję zapalić światła postojowe a tu nic brak podświetlenia zegarów i reszty świecą tylko światła pozycyjne z lewej strony. Światła mijania działają kontrolka świeci. Prawie wszystko chodzi oprócz podświetlenia i prawej strony pozycyjnych-kontrolka od nich nie świeci. Czyżby bezpiecznik????? a może nie
-
Jest problem. Chodzi o to że przed chwilą wracałem moją favcia, po krótkim postoju próbuję zapalić światła postojowe
a tu nic brak podświetlenia zegarów i reszty świecą tylko światła pozycyjne z lewej strony. Światła mijania
działają kontrolka świeci. Prawie wszystko chodzi oprócz podświetlenia i prawej strony pozycyjnych-kontrolka od
nich nie świeci. Czyżby bezpiecznik????? a może nieJa bym powiedział, że na 100% bezpiecznik, który odpowiada za podświetlenie zegarów i prawą stronę świateł postojowych
-
A jeśli to nie bezpiecznik, to na pewno coś nie kontaktuje w gnieżdzie bezpiecznika.Mam podobny problem i od czsu do czasu musze poruszać bezpiecznikiem (2-gi od lewej) by zaświeciło.
-
Jest problem. Chodzi o to że przed chwilą wracałem moją
favcia, po krótkim postoju próbuję zapalić światła
postojowe a tu nic brak podświetlenia zegarów i
reszty świecą tylko światła pozycyjne z lewej
strony. Światła mijania działają kontrolka świeci.
Prawie wszystko chodzi oprócz podświetlenia i
prawej strony pozycyjnych-kontrolka od nich nie
świeci. Czyżby bezpiecznik????? a może nieBezpiecznik lub zacisk bezpiecznika, ja wszystkie zaciski lekko podoginałem i luz.