OPELEK
-
mam nadzieje bo jeżdżenie MPK od 9 lat już mi zbrzydło ;p a też bym nie chciała kupić takiego auta które zaraz po kupnie zacznie sypać się i zaczną się wydatki
czyli zwracać uwage na to co przy każdym aucie? -
mam nadzieje bo
jeżdżenie MPK od 9 lat już mi zbrzydło ;p a też bym nie chciała kupić takiego auta
które zaraz po kupnie zacznie sypać się i zaczną się wydatki
czyli zwracać uwage
na to co przy każdym aucie?Ople są tanie w utrzymaniu i użytkowaniu wiec bez obaw o drobne naprawy - masa tanich i naprawdę dobrej jakości zamienników
Proponuje udać się na oglądanie auta z kim zaznanym w temacie. Standardowo sprawdzić skrzynie biegów, a po zakupie najlepiej wymienić w niej olej na oryginalny GM ( coś ok 60-70 zł za 2 l )
-
teraz tylko zaczyna się problem w temacie mechanik ;/ ehhh, mam nadzieje że jakoś dam rade. właśnie idzie ze mną znajomy który zna się na samochodach i przyjrzy się jemu dokładnie
poza tym auto jest od znajomej osoby więc mam nadzieje że bubla mi nie wciśnie -
teraz tylko zaczyna
się problem w temacie mechanik ;/ ehhh, mam nadzieje że jakoś dam rade. właśnie
idzie ze mną znajomy który zna się na samochodach i przyjrzy się jemu dokładniekoła niech poskręca i manszety - gumowe osłony przegubów też poogląda
poza tym auto jest
od znajomej osoby więc mam nadzieje że bubla mi nie wciśnieto jest czasem in + a czasem na minus
-
wszystko dzisiaj się okaże mam nadzieje że na plus
poza tym jeszcze czekam na wyrobienie prawka ;/ -
wszystko dzisiaj
się okaże mam nadzieje że na plus
poza tym jeszcze
czekam na wyrobienie prawka ;/ja też muszę w końcu dzisiaj te 80 kila zł zanieść za dokument
-
ale corsa pali trochę i uważam ze nie mozna pierwszego lepszego szukać auta. ta 1.0 ma 45 KM ?
-
akurat wczoraj złożyło się tak że mogłam odebrać już prawko w WK i pojechałam obejrzeć autko i przejechać się nim już legalnie
i po dłuższym przemyśleniu sprawy kupuje mróweczke
a co do liczby KM to nie wiem ile ona ma niestety ;/ -
i po dłuższym
przemyśleniu sprawy kupuje mróweczkeIle?
Biała?
-
ale co ile?
a kolorek to szafirowy -
ale co ile?
Pieniążków.
a kolorek to
szafirowyPoka foto.
-
2500zł
jak tylko go przerobie na "po swojemu" to ujrzycie moje cudo
-
2500zł
jak tylko go
przerobie na "po swojemu" to ujrzycie moje cudoczekamy
-
czekamy
Powyższe wygląda naprawdę groźnie...
Może trochę łagodniej zwrócimy się do "świeżo upieczonej"... "koleżanki-kierowniczki":
Czekamy! -
Powyższe wygląda
naprawdę groźnie...
Może trochę
łagodniej zwrócimy się do "świeżo upieczonej"... "koleżanki-kierowniczki":
Czekamy!trochę mnie poniosło
-
trochę mnie poniosło
Spoko...
O ile się dziewczyna nie wystraszyła (a zaręczam Ci, ze Sheeee nie wygląda na dziewczę szczególnie płochliwe ), to niebawem zobaczymy jej łopla. -
OT
Może domyka klapę -
Kto wie, kto wie...
Znaczy poprosimy jeszcze o fotkę z tyłu. -
Kto wie, kto wie...
Znaczy poprosimy
jeszcze o fotkę z tyłu. -
Slavo88 a czemu miałabym nie domykać klapy?
a leo ma racje, nie jestem płochliwa ;p