kompakt narożny , kabina prysznicowa
-
szykuje mi się remont łazienki i dlatego szukam dwóch rzeczy:
1 - kompakt rogowy,
2 - kabina prysznicowa o kształcie połowy koła ( takie D ) o średnicy 100 do 120 cm.
Wie z was ktoś czy dostanę takie cuda? Wiem, że sedes był kiedyś w ofercie firmy "Koło" ale już go chyba nie robią. Proszę o jakieś namiary. -
szykuje mi się
remont łazienki i dlatego szukam dwóch rzeczy:
1 - kompakt rogowy,Markety budowlane?
2 - kabina
prysznicowa o kształcie połowy koła ( takie D ) o średnicy 100 do 120 cm.Jakiś czas temu kupowałem kabinę prysznicową w Praktikerze i jak dobrze pamiętam to chyba mieli w swojej ofercie kabiny 120
Wie z was ktoś czy
dostanę takie cuda? Wiem, że sedes był kiedyś w ofercie firmy "Koło" ale już go
chyba nie robią. Proszę o jakieś namiary. -
Proszę nadawać wątkom odpowiednie tytuły.
Ad 1. "Rogowy"? Znaczy wykonany z rogu? Chyba takich nie robią. Przypuszczam, że miałeś na myśli "narożny" - a wujek Google nic nie podpowiedział? Pierwszy z brzegu link: KLIK - tak więc dasz radę nabyć takie cudo. -
Czepiasz się ale masz rację. Kompakt też znalazłem na google. Wolał bym jednak zobaczyć go w jakimś sklepie bo z fotek to nie za wiele wiadomo. Gorzej będzie z tą kabiną.
-
Nie "czepiam się", tylko po prostu staram się nazwać to coś tak, jak się nazywa, zamiast stosować mylące (bo oznaczające zupełnie co innego) określenie. Podobnie, jak to coraz więcej ludzi myli "przynajmniej" z "bynajmniej" oraz "dziecięcy" z "dziecinny". Jak tak dalej pójdzie, będziemy rozmawiali jak gęś z prosięciem, albo w ogóle może zacznijmy gadać po chińsku...
W kwestii merytorycznej: jak radzono chyba, udaj się do hipermarketów budowlanych. Jeśli tych rzeczy nie będzie na wystawie, zapytaj po prostu ludzi obsługujących stanowisko z wyposażeniem łazienek - oni mają dostęp do katalogów, mogą sprawdzić, ewentualnie sprowadzić... i to po niewygórowanej cenie.
Polecam OBI, zawsze spotykam się tam z fachowością i dobrą orientacją pracowników.