Suzuki Swift GTI MK1
-
To co bym chciał to pewnie na złom oddałeś a okazały się mi przydatne dopiero teraz przy składaniu
Pytaj Sporo śmieci zostawiłem oddałbym w hurcie bo mi miejsce tylko zawala
Mógłbym mieć taki infomat do ozdoby
-
Pytaj Sporo
śmieci zostawiłem oddałbym w hurcie bo mi miejsce tylko zawalaBędę musiał się więc do Ciebie w końcu wybrać..
Mógłbym mieć taki
infomat do ozdobyMożna by postawić na jakimś zlocie przy aucie
-
Nie dokręciłem napinacza
Ale już jest dokręcony i prawie wszystko cyka jak należy
-
Pytanie do posiadaczy MK1
Katalogi przewidują taką oto gumę w wahaczach
http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/2222333033151-00651907-silentblock-wahacza-przod.htmlależ łona nie pasuje zamontowałem dedykowaną do Tico, pasuje i jest zbliżona wyglądem do resztek tego co było, obawiam się jednak że minimalnie za luźno jest.
Ktoś coś wie na ten temat?
-
Wydech poskładany Podziękowania dla KonradSwift od którego kupiłem tłumik środkowy i końcowy, dołożyłem katalizator i temat póki co zamykam.
-
Hmm, a komp tam jest od GTi?
-
Nie pisało na nim gti
Zwykłe 1.3 Mk1 miało odcinkę przy 5500, litrówa miała przy 5800
Jutro sprawdzę jego oznaczenia. Coś mi się wydaje że wcześniej spokojnie kręcił ponad 6 -
MK1 bankowo mialo 7 albo i wiecej.
-
Komp ma oznaczenie 33920-86510, EPI-001
A ta strona potwierdza że jest to komputer GTI
http://www.tav-autoverwertung.de/shop/Mo...wift-13-GTi-GXiPóki co odstawiam temat na inne czasy
-
A licznika to przypadkiem nie masz jakiegoś przekłamanego ?
Sprawdź ile masz na 5 biegu przy 3200-3300 obrotów. -
A licznika to
przypadkiem nie masz jakiegoś przekłamanego ?
Sprawdź ile masz na
5 biegu przy 3200-3300 obrotów.sprawdzę póki co czekam na zderzak
-
Panowie może ktoś wie do czego służy potencjometr precyzyjny o wartości 2kom, który można regulować bez rozbierania obudowy komputera (oczywiście jakimś serwisowym narzędziem).
-
COpot, regulacja ilosci CO na wolnych obrotach. Generalnie nie wnosi za wiele oprocz mniejszej emisji spalin na przegladzie - jak jeszcze dziala, wydech szczelny, wszystko sprawne i komus sie chce tym krecic
-
COpot, regulacja
ilosci CO na wolnych obrotach.Patent jak w VW Dzięki za rzeczową odpowiedź
ps. Tracę trochę chęci i nadzieję.. ale trzymam się planu jakim jest wizyta na skp jeszcze w tym roku
-
Patent jak w VW
Hahahah, manipulowali emisją spalin zanim to się stało modne
-
Hahahah,
manipulowali emisją spalin zanim to się stało modneustalmy coś: vw nie manipulował emisją spalin - manipulował emisją trujących tlenków azotu i za to powinni wypłacać TAAAKIE odszkodowania
emisja CO2 nie ma żadnego znaczenia ( bo jest to gaz cieplarniany i najwiecej tego gazu do atmosfery emitują oceany )
a sam silnik G13B to zdaje sie bez katalizatora jest w stanie spełnic normy euro4
-
A licznika to
przypadkiem nie masz jakiegoś przekłamanego ?
Sprawdź ile masz na
5 biegu przy 3200-3300 obrotów.Dziś zrobiłem pierwsze 40km Przy 100km/h mam równo 3,5k obrotów.
Odcinka 5800obr (póki co sprawdzona na biegu jałowym).
Parę rzeczy będzie jeszcze do ogarnięcia, w poniedziałek zapukam do skp -
Dawaj jakieś foty
-
Dawaj jakieś foty
Dziś pojawiła się świeża piecząteczka w dowodzie
Oczywiście jest jeszcze sporo rzeczy do poprawienia, z czasem będzie z tego fajne auto.Zdjęć póki co nie wstawiam, zderzak jeszcze nie pomalowany,
spasowanie go będzie nie lada wyzwaniem, każdy element blacharski ma jakieś zadrapanie na lakierze,
nie wygląda lepiej niż przed malowaniemNajważniejsze, że jedzie prosto i hamuje a silnik wydaje się być zdrowy, jakiś problem leży w osprzęcie, czuć że mieszanka za bogata
-
Jak byles na przegladzie to masz wydruk z analilzatora - w tym aucie nie ma sondy wiec bedzie widac czy za bogata. Ale jakby byla za bogata to bys pieczatki nie dostal Wiec pewno jest ok