Suzuki Swift GTI MK1
-
Oc wydaje mi się że
mam tanio, dałem ubezpieczalni dobrą zniżkę na tonerymozesz miec taniej
-
mozesz miec taniej
no dobra.. pierwszy wynik z googla mówi że muszę być zrzeszony w AK i nie mieć DG,
trzeba będzie odwiedzić pzu.. -
no dobra.. pierwszy
wynik z googla mówi że muszę być zrzeszony w AK i nie mieć DG,
trzeba będzie
odwiedzić pzu..tylko jak bedziesz zaznacz ze chodzi o auto ktore bylo rejestrowane >25lat temu
inną opcja jest zapisanie sie do automobilklubu
no i jest jeszcze 3 opcja - mozesz go rejestrowac na zolte blachy
-
Świeże zdjęcia, niebawem ruszam na kanał konserwować podwozie i założyć nowe przewody paliwowe.
-
Już wygląda jak samochód
-
Rób, rób to dasz pojeździć
-
Póki co takie marne zdjęcie mogę zapodać
-
Póki co takie marne
zdjęcie mogę zapodaćDziałaj działaj bo warto,mk1 mmmmmmm
-
nakładki progowe nie były zdjęte do lakierowania, czy to tak blacha wyprofilowana? To samo pytanie do lotki klapy bagażnika
-
Auto było najpierw przetryskane bez nakładek i lotki a finalnie już z tymi elementami.
Nie ja akurat maluję więc się nie wpierdzielam lakiernikowi.. ważne by efekt końcowy był dobry -
Fakt trochę lipa bo i tak cały samochód rozebrany to każdy element oddzielnie dobrzy byłoby pomalować, no a przede wszystkim progi elegancko pomalować i zabezpieczyć żeby nie gniły za szybko pod tymi nakładkami
-
no a przede wszystkim progi elegancko pomalować i zabezpieczyć żeby nie gniły za
szybko pod tymi nakładkamiNie no aż takiej lipy to nie będzie
Co prawda malowanie mam w bardzo atrakcyjnej cenie u znajomego,
nie spieszy mu się (robi tylko wtedy gdy akurat nie ma klienta)
ale liczę na przyzwoity efekt końcowy. Może na rocznicę zakupu auto będzie jeździć -
Silnik wrócił na miejsce
-
Cały czas do przodu
-
Co taki nieodświeżony
Btw koło pasowe podwójne w mk1?
-
Co taki
nieodświeżony
Btw koło pasowe
podwójne w mk1?Za kolejne 30 lat odświeżę
Nom, podwójne.. MK1 występowały również z klimą, może to od niej
-
Pracuj, pracuj
-
Tempo prac trochę leniwe, trzeba coś napisać bo pomyślicie że odpuściłem
Wydarzyło się niewiele, trochę poskładałem osprzęt i chociaż zakręciłem silnikiem parę razy.Zakupiłem fabrycznie nowe 13" stalówki w ilości sztuk 3, mam też już 8 alufelg oryginalnych z czego 6 optycznie niekrzywych
-
Wreszcie mogę odświeżyć wątek
Wpadła dziś nowa szyba Pilkington-a i nowa oryginalna uszczelka na którą dali 50% rabatu bylebym wziął
Łączny koszt z wymianą to 470zł.W zeszłym tygodniu po 10 miesiącach odpaliłem silnik
-
Szykuj szykuj
I wpadnij po jakieś graty :>