SWIFT GTI USDM ;)
-
Witam,
Przedstawiam Wam swifta w wersji amerykańskiej przerobionego na GTI. Walka z przekładką trwała 5 miesięcy ale wreszcie sie udało skończyć. W dodatku w zeszłym tygodniu został pomalowany, za tydzień dokładam lotke i progi a środek będzie cały seryjny z mk3Niedługo dodam więcej fotek z dalszych prac
-
WYGLĄDA KOZACKO!
Oryginalny lakier z palety Suzuki? Chyba coś innego bo taki jasny Szkoda że przód zderzak nie od Gti , bo byłoby już całkiem fajnie
-
Wiesz co to jest gama lakieru z ferrari cos tam schumacher czy jakos tak ale taki nawet xd do tego założe teraz 14 alusy + progi i lota to dopiero nabierze lepszego wygladu
-
cieszę się że moglem pomóc w odpalniu tak fajnego autka. Naklejki Twincam już Ci wysłałem
-
Ja Ci TDT także wysłałem. Dzięki,że pomogłeś przy odpalaniu bo tak to byłoby raczej ciężko. Teraz jeździ elegancko.
-
Wiesz co to jest
gama lakieru z ferrari cos tam schumacher czy jakos takMam chyba ten sam lakier i siebie na GTI
-
O to kolejna odsłona budowy a mianowicie alufelgi 14" na oponach 175 sport beton :)wygląda lepiej jak na stalówkach.
Pare zdjęc
-
O to kolejna
odsłona budowy a mianowicie alufelgi 14" na oponach 175 sport betonOd kiedy takie balony mogą być beton?
-
Od kiedy takie
balony mogą być beton?Może przesadził z ciśnieniem
-
Może przesadził z
ciśnieniemU mnie przy 165/60 i 2,5 Bara nie było betonu to nie wiem co by musiał tam wpompować.
-
U mnie przy 165/60
i 2,5 Bara nie było betonu to nie wiem co by musiał tam wpompować.U mnie przy 165/60 jest beton niestety. No i tez jest 2,5 Bara. Moze zalezy od opon
-
U mnie przy 165/60
jest beton niestety. No i tez jest 2,5 Bara. Moze zalezy od oponMyślę, że bardziej od odczuć i preferencji właściciela.
W sumie to nie jechałem jeszcze autem, które sprawiałoby mi dyskomfort ze strony zbyt twardego zawieszenia. Ba! Swift już po tylu latach wydaje mi się strasznie miękko zestrojony. -
Dzisiaj robiłem wygłuszenie samochodu i oceniam,że w miarę się udało,jednak przy klejeniu mój współpracownik(żona) urwała coś i auto nie odpala
Kilka zdjęć z klejenia.
-
W sumie to chyba jedyne co można urwać po bokach to przewody od zasilania pompy
-
Problem już zażegnany musiało być zwarcie i padł bezpiecznik naprawa za 30 groszy
-
nawet poodciskane tylko szkoda to dawać na ori maty, pod którymi może czaić się ruda.
-
Tam ruda się nie kryje bo całe auto spawałem i konserwowałem więc wiem co tam jest pod tym ;p
-
Tam ruda się nie
kryje bo całe auto spawałem i konserwowałem więc wiem co tam jest pod tym ;pto trzeba było to zedrzeć, to byś się dowiedział
-
Nie wydaje mi się hehe może jakiś nalot sporadyczny xd przecież konserwowałem tydzień temu
-
Jak obiecałem kolejna odsłona świstaka tym razem bardziej przypomina poczciwą wersje GTi teraz został tylko środek do złożenia i GTI gotowe
Do roboty także lusterka i cała elektryka w drzwi
Zdjęcia