4WD 16V edycja budżetowa
-
Spryskiwacze reflektorów O i halogeny! Bogata ta litrówa!
-
to już mnie masz na początku lutego u siebie
spryski kompletne i zderzak z halo. pisz cenę na PW
-
myślałem nad tym swiftem ostatnio jako dawca budy, ale troche mnie odstraszało zjedzone tylne nadkole, ktore mogło wskazywac słaby stan blacharki... Jak wygląda od spodu?
-
Od spodu to się za bardzo nie przyglądałem, ale dziury w progach na wylot sugerują że będzie dramat z mocowaniami wahaczy. W ogóle pierwszy raz kupowałem samochód nie przejmując się korozją czy stanem silnika - fajne uczucie
-
pisz cenę na PW
Karol do kogo Ty piszesz?
-
Karol do kogo Ty
piszesz?nds
-
Mała aktualizacja. W ostatnim czasie udało się odtworzyć tylne nadkola oraz polakierować drzwi i błotniki tylne. Na wiosnę zostanie położyć nowy lakier na błotnikach oraz masce i będzie sympatycznie
Powolutku składam, już chyba ostatecznie.
-
Troszkę podgoniłem. Jeszcze tydzień-dwa i jedziemy
-
Troszkę podgoniłem.
Jeszcze tydzień-dwa i jedziemyGratulacje Będzie pięknie latał bokami
-
Fele
-
Poszerzana seria?
-
tak jest, poszerzane fabryczne 13stki
-
Moje felunie ;p
Fajnie u Ciebie wygladaja, na dystansach jest teraz? Czy moze bez? -
Muszę przyznać, że wygląda zarąbiście!
-
Bez dystansów. Także bez poszerzeń delikatnie wystawały
-
Aura idealna do testów
-
no ok Mokry approved
-
Szybkie pytanie. Motor g13b. Check engine błyskał błąd przepływomierza, przepływomierz podmieniony, zero błędów błyska, ale wolne obroty to 3500. Co za licho?
-
Dziura miedzy przepustnica a glowica
-
Szybkie pytanie.
Motor g13b. Check engine błyskał błąd przepływomierza, przepływomierz podmieniony,
zero błędów błyska, ale wolne obroty to 3500. Co za licho?Tak jak Colin pisze - sprawdź czy Ci nie łapie lewego powietrza gdzieś... Ja kiedyś np. nie zauważyłem że mi wypadł ten wężyk między pokrywą zaworów a kolektorem i ssał aż miło