[moje auto] Mała Czarna, czyli Świst we własnej osobie.
-
Jeśli jeździła nim
kobieta to istnieje prawdopodobieństwo, że czasem zdarzyło jej się zapomnieć zmienić
bieg albo zmienić go bez sprzęgła poza tym chcesz powiedzieć, że kobieta
jeździła najczęściej tylko tankować, to co to paliwo jej ktoś spuszczał czy je piła,
że go ubywało bez jazdy?Może jeździła na stację kolejową
Albo tankowała za 20 zł i co dzień jeździła dolewać
-
Jeśli jeździła nim
kobieta to istnieje prawdopodobieństwo, że czasem zdarzyło jej się zapomnieć zmienić
bieg albo zmienić go bez sprzęgłaMiejmy nadzieję, że nie...
poza tym chcesz powiedzieć, że kobieta
jeździła najczęściej tylko tankować, to co to paliwo jej ktoś spuszczał czy je piła,
że go ubywało bez jazdy?Jeździła do stacji WKD (Warszawskiej Kolei Dojazdowej).
-
Dałeś ten filterek
JC Premium taki jakby filcowy?Dokładnie tak.
-
Dokładnie tak.
A co sądzisz o tym knechcie?
-
A co sądzisz o tym
knechcie?A co on ma być wielorazowego użytku?
-
A co on ma być
wielorazowego użytku?nie, zwykły jednorazowy ale coś na wzór tego K&N wielokrotnego użytku
-
No to skoro jednorazowy to moim zdaniem szkoda pieniędzy.
-
cos taki zdziwiony ?
suzuki ma długą historie budowania małych doladowanych silniczkow
-
cos taki zdziwiony
?
suzuki ma długą
historie budowania małych doladowanych silniczkowto teraz tylko znaleść taki samochod, i przełożyć pare gratów do gtika
-
Te reflektory z soczewkami są nieziemski. Jak to sie spisuje? Oryginalne światła Swiftowe to smiech na sali. A i jeszcze jedno pytanie w ilu stopniach "wypieka" sie reflektory i na ile min?
-
Ja chinole rozklejałem we wrzątku, topiłem je parę minut a potem powoli i mozolnie podważałem.
-
Ale chinolki były dosyć nowe pewnie a moje mają 22 lata i nie wierzę zeby ten klej we wrzatku puścił
-
Te reflektory z
soczewkami są nieziemski. Jak to sie spisuje? Oryginalne światła Swiftowe to smiech
na sali. A i jeszcze jedno pytanie w ilu stopniach "wypieka" sie reflektory i na ile
min?co ty chcesz od ori lamp ? dla mnie sa ok
mhm chyba 150 stopni na 2-3
-
narazie sa zarówki h7 takie jak były z soczewa jak kupiłem(przerejestruje samochód wstawiam ksenon, juz przetwornice leżą i czekają :P), swieca dobrze, nie narzekam, tylko ciut za wysoko, musze na lustrze to ustawić.
Ja odpaliłem piekarnik na maxa wsadziłem od razu 1-2 minuty wyciągnełem poodginałęm co sie dało, i znow 1-2 i tak do bólu. W tych swiatłach jest strasznie chusteczkowy klej, a jak przytrzymasz za długo lampe to Ci się powigina, ja tak miałem z kierunkowskazami.
Najgorzej jest z wklejeniem soczewki do lustra tak, żeby sie to trzymało, wygądało i świedziło po ludzku, a nie na krzyż czy lewa w niebo a prawa na koło.Powiem Ci ze misja straszna zrobić dobrze soczewki w ori lampach. Ja [BIP] się 4 dni z tym. Teraz w dwóch myślę, ze bym się zamknął. Jak bym miał robić to dla kogoś to podjął bym się ale 3 paki + materiał to lekko.
W porównaniu w Audi 80 b3 jeden dzień z wszystkim idzie się zamknąćMi tez o niebo lepiej podobają sie czarne lampy.
Koszt materiału nie jest w cale taki przerażający u mnie wyszło mniej więcej tak
Soczewki 70zł
klej do szyb 25zł
szpachla 15zł
włókno 20zł
folie do wydechów miałem
farba 25złw 150zł za lampy można się spokojnie zamknać, a nie wiem czy ktoś jeździ z soczewkami w Świście
-
Ostrzegałem
-
cos taki zdziwiony
?
suzuki ma długą
historie budowania małych doladowanych silniczkow12 krpm to już robi wrażenie, jak ktoś czasem do 4 krpm zakręci przy zmianie biegu
-
Przy najbliższej
okazji spojrzę dokładnie ale mi się zdaje, że u mnie odcina gdzieś przy 7600No i sprawdziłeś?
-
Kurde, nie miałem okazji jeszcze
-
kurna miałem miesiąc litrówkę i ani razu nie zakręciłem nią do odciny coś w tym jest, w GTi tylko rozgrzać i do oporu
-
kurna miałem
miesiąc litrówkę i ani razu nie zakręciłem nią do odcinyBo 3-cylindry kręcone do odciny to aż serce się kraja...