[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
świecą dobrze tylko trzeba je dobrze wyregulować np na stacji kontroli pojazdów xD
no i nie polecam żarówek made in china z Tesco za 15zł xD do tych lamp -
Jak chcesz robić bling bling smoked lampy zapiekanki prostytut.. te sprawy to spoko, są lżejsze od normalnych, brak homologacji czyli kontrola i jak się przyjrzą to dowodzik out. Tyle z mojej strony. Uwaga! zaczęły świecić dopiero po wstawieniu night brejkerów..., co mówi samo za siebie.
-
Zamierzam nic nie robić z tymi lampami, pozostawię je takie jakie są.
Co do świecenia to się zobaczy jak przyjdą, zamontuje do świstaka.
A o tej homologacji to nie wiem skąd żeś to wzioł -
Bo one nie mają homologacji xD
przyjdą ci to sam zobaczysz -
A o tej homologacji
to nie wiem skąd żeś to wziołkażda lampa ma wybijaną homologację ... poczytaj trochę ... to nie boli ... a te akurat tak się składa że nie mają żadnej, jakie muszą mieć to już sobie doczytasz ...
-
Jak już coś robić z lampami, to najlepiej żeby obie były te same - te oryginały Valeo nie wyglądają źle - a nie wiem czy masz obie lampy te same - na jednym ze zdjęć widać, że lewy przód jest zamiennikiem firmy TYC.
-
Wczoraj był demontaż przodu samochodu, później zamieszczę zdjęcia.
Jak na razie mam pytanie czy można odkręcić cały pas przedni? a jeśli tak to jak bo ja tam nie widzę żadnej śrubki.
Chodzi mi konkretnie o coś takiego
http://www.atrapysamochodowe.pl/atrapy/pas%20swift.jpg -
Nie można, pas jest zgrzewany.
-
A oto obiecane fotosy z przebiegu wczorajszych prac
-
Widzę, że już policja na Ciebie czeka!
-
I dlatego MKV szuka
budy? Nie uogólniaj.Po prostu tego egzemplarza nikt nie kochał...
Ale jak ja w marcu tego roku zdejmowałem przednie błotniki to takiego armagiedonu nie zastałem
-
Widzę, że już
policja na Ciebie czeka!Zaraz dowód zabiorą
-
te co mam nie świecą?
Ja zupełnie nie narzekam : P -
Jaaa pierdziuuu xD alez popuchniete lewe nadkole
-
Po prostu tego
egzemplarza nikt nie kochał...
Ale jak ja w marcu
tego roku zdejmowałem przednie błotniki to takiego armagiedonu nie zastałemale na szczęście znalazła kogoś kto się w niej zakochał do szaleństwa
-
tak nawiasem mówiąc to polecacie coś zrobić z tym przodem??, jakieś sugestie,
jak wy byście to zrobili.
Otwarty jestem na wszelkie propozycje -
ok dziś przyszły światełka, sprawdzałem i wszystko działa jak nalerzy
-
To te bez homologacji?
-
To te bez
homologacji?tak to właśnie te a tak nawiasem to większość samochodów jezdzi na nie homologowanych lampach a zresztą kto na to patrzy a nawet jeśli to zmienie szkiełko od lampy homologowanej i będzie git
-
ładnie by było z bialym światłem
a co do homologacji, to jak ktos chce sie do czegos przyczepic to i tak sie przyeczepi, u mnie była zła kierownica, pomimo że momo, na odwrocie grawery suzuki, ale nie miała poduszki, wiec niehomologowana, co za tym idzie po przeglad musialem jechać dalej