[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
Jak wsadzisz kabel jak tutaj w otwór, to wiadome, że go ukręcisz, bo obkręcasz kierownicą.
W ori kierownicy jest taki okrąg metalowy do którego taki cykuś dostaje, w taki sposób musisz to rozwiązać. -
problem w tym że na tej blaszce jest kabel też urwany
-
mam prośbę jak by ktoś miał zdjęcie jak wygląda to połączenie klaksonu gdy zdejmie się kierownice to proszę wstawić
-
czy oparcie tylnej kanapy się przykręcało po bokach na środku jest przykręcone ale nie wiem jak na bokach
-
Tak, przykręcało do zawiasów
-
ok dzieź za info a jak z tym klaksonem ?? chyba będę musiał się przejechać na złom i to zobaczyć jak oryginalnie to wyglądało
a tak z ciekawości zapytam czy ktoś bawił się w wymianę bębnów na tarcze z tyłu?? -
w końcu wszystko zrobione, na ten rok wystarczy teraz zbieranie klamotów żeby je zamontować w następne wakacje
[img:left]http://imageshack.us/a/img17/5176/20en.jpg[/img]
-
Co do klaksonu, zrób go na przewodzie zwiniętym w spiralę:
spirala
Jak kręcisz to spirala sprężynuje i tyle. Problemem może być wisząca spirala ale na to też da się zaradzić.
Bardzo fajne fotele, kupiłeś gotowe czy do ponownego obszycia dałeś/ zrobiłeś ? -
były u tapicera, wygląda niesamowicie
-
ile za takie 1 siedzenie skasował jeśli to nie tajemnica ?
-
Też jestem ciekaw. Rewelacja
-
bierzesz babcię swoją z jej starą maszyną do szycia, delikatnie ściągasz tapicerkę foteli, rozcinasz połączenia od wewnątrz łączące materiały.
kupujesz nowy materiał, dajesz wszystko babci i każesz jej z szablonu zrobić nową tapicerkę ...
trochę dziwnie leży ta nowa tapicerka... jakby z zapasem była robiona materiału
-
500 zł za 2 fotele przód czyli jakieś 250 za 1 szt
a ogólnie mam pytanko czy podejdzie to cuś pod zderzaczek mój z gti
http://allegro.pl/nakladka-listwa-tyl-zderzaka-suzuki-swift-91r-i3516946042.html
jeśli tak to kwestie z tablicą rejestracyjną miał bym rozwiązaną -
tak, + lampy z mk2
-
a po co mi wymieniać lampy na mk2 przecież ten zderzaczek ma takie same mocowanie jak ten z mk5 czy się mylę ale wydaje mi się że sama nakładka wystarczy
-
to wsadz pomiedzy lampy tylne MK4-MK5 tablicę rejestracyjną, wg mnie będzie to śmiesznie wyglądało
-
Nie podejdzie Ci pod lampy.
-
wg mnie podejdzie, ale lampy wystawały by, bo mk2-3 mają lampy pod ukosem, a mk4-5 na pionowo
-
będę się przymierzał do kupienia tej nakładki jak ją kupie to wstępnie przypasuje i wtedy zobaczę jak to będzie się komponować ale grunt to to że da radę to założyć dzieź za info