[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
eh już wiem co jest grane z tą elektryką napięcie jest w całym obwodzie nigdzie się nie urywa tak jak przypuszczałem, jednak mechanizm opuszczania szyb prawych od zubrowatego przyda mi się prędzej niż myślałem po prostu mechanizm za ciężko chodzi wypsikałem go WD 40 ale to nic nie dało przy opuszczaniu idzie dobrze ale podczas podnoszenia trzeba troche siły użyć
a silniczek nie wyrabia bo dla niego to za wiele -
przyszedł ten zderzak nie jestem zachwycony ma parę pęknięć i łączenie kabli groziło zwarciem
I tu mam pytanie czy tak to ma być czy te otwory już tak są w tych zderzakach od gti
górna nakładka to masakra -
kupiłeś od kogoś na forum?
W tym zderzaku są otwory na lampę przeciwmgielną i światło cofania
-
nie na aledrogo
-
eh cały dzień szlifowania chwila przerwy nie zaszkodzi ide popykać w carmageddon"a
-
http://allegro.pl/zderzak-tylny-tyl-suzuki-swift-mk2-mk3-gti-i3462724663.html
tą padline kupiłeś ?
-
tak wiem to był błąd
-
ja odradzam tego sprzedawce.. Sprzedał mi SPORTOWY tłumik z kwasówki , z kalatizatorem za ok 300zl
doszły pocięte na 3 czesci rurki posmarkane , bez katalizatora i z końcowym tłumikiem ( który był środkowym także... )
-
plastek a masz jeszcze te nakładki na progole od gti
-
musiałem szybko części kołować bo chcę go składać do kupy to się brało co popadnie
-
ja odradzam tego
sprzedawce.. Sprzedał mi SPORTOWY tłumik z kwasówki , z kalatizatorem za ok 300zl
doszły pocięte na 3
czesci rurki posmarkane , bez katalizatora i z końcowym tłumikiem ( który był
środkowym także... )gość nawet używane świece NGK sprzedaje po 7 zł/szt.
-
Ręce mi opadną jak ktoś to kupi .
-
Ręce mi opadną jak
ktoś to kupi .Za nowe płaciłem po 8 zł
-
Za nowe płaciłem po
8 złCzyli muszą być krótko używane skoro taka słaba amortyzacja jest policzona
-
Czyli muszą być
krótko używane skoro taka słaba amortyzacja jest policzonaNormalnie nówki sztuki
-
Ciekawy efekt. Folię na duże elementy miałeś odpowiednio szeroką? Czy łączyłeś mniejsze kawałki?
-
mam do was pytanie zdjąłem kierownicę i chce podłączyć klakson do przycisku w nabie tylko że ktoś inny się za to zabrał i coś mi popierdzielił i z tąd moje pytanie czy od tego bolczyka po lewej stronie powinna być najpierw blaszka potem plastik i naba czy plastik blaszka i naba??
-
Ciekawy efekt.
Folię na duże elementy miałeś odpowiednio szeroką? Czy łączyłeś mniejsze kawałki?folia miała odpowiednią szerokość nic nie musiałem dosztukowywać
-
no i zrobiłem z tej padliny coś uformowałem
[img:center]http://img46.imageshack.us/edit_preview.php?l=img46/5545/jxal.jpg&action=rotate[/img]I tak oto z brzydkiego kaczątka powstał piękny łabędź
-
dzisiaj skręciłem już cały tył założyłem zderzak i lampy oraz przykręciłem kiere i podłączyłem klakson w końcu działą