[Moje auto] Transformers - Suzuki Swift 1.3 r.2000
-
Swifty są takie fajne że w sumie jakbyś wymienił te progi teraz to za rok lub dwa znowu musiałbyś je wymienić W sumie ciężko powiedzieć czy za 2 lata będzie co wymieniać i czy będzie do czego przyspawać...
Ale co ja cie będę straszył...
-
Swifty są takie
fajne że w sumie jakbyś wymienił te progi teraz to za rok lub dwa znowu musiałbyś je
wymienić W sumie ciężko powiedzieć czy za 2 lata będzie co wymieniać i czy
będzie do czego przyspawać...
Ale co ja cie będę
straszył...Niestety smutne, ale prawdziwe.
-
Kuuuuuuuurde aż tak jest z tymi Swiftami?
Mam garaż więc będzie sobie tam leżakował w zimę... a Ja będę jeździł na rowerze
A tak poważnie to po tych rzeczach związanych z podłogą od wewnątrz, chciałem się wziąć za spód. Ładnie go wyczyścić pianą aktywną, dobrać się do każdej rdzy, zabezpieczyć i trzasnąć jakimś dobrym barankiem. Więc może te 2 lata da radę
-
Oto najnowsze
zdjęcia mojej szpadrynyadamo, bardzo ładnie sie prezentuje ta seria :)nie myslales o jakims ladniejszym alu? w tym przypadku jakas 16 a nawet i 17 gdyz jest to sedan
-
w tym
przypadku jakas 16 a nawet i 17 gdyz jest to sedanNie przesadzaj. Na polskie drogi wystarczą ładne 15".
-
A Sedan na 15" tak się prezentuje:
-
noo tez ładny sedanik, oj tam bpx przesadzasz albo juz sie starzejesz
-
Przesadza przesadza, tak samo gleby się boi (nawet lekkiej -3cm) a dużo poprawiłaby wygląd jego auta
-
wow chyba najladniejszy sedan jakiego kiedykolwiek widzialem
-
wow chyba
najladniejszy sedan jakiego kiedykolwiek widzialem
Fakt ładnie się prezentuje tylko ten wieś tuning lamp trochę niepotrzebny.
-
Fakt ładnie się
prezentuje tylko ten wieś tuning lamp trochę niepotrzebny.o kurde... naprawdę ładny Do lamp bym się nie przyczepił, chociaż całość wrażenia takiego artystycznego wprowadza też tło, która z pewnością autor szukał żeby pasowało kolorystycznie pod kolor auta
Czy 15' można bez problemu wsadzić bez żadnej modyfikacji? Chyba spalanie przy takim zabiegu się troszkę zwiększy
I pytanie mam na teraz, właśnie dywan z podłogi jest w praniu i ładnie się suszy na trzepaku, jak potem go wsadzić, czy macie jakieś wypróbowane patenty. Oryginalnie był on zszywaczem zszyty z taką plastikową szyną którą się nakłada na próg. Takiego pistoletu do zszycia nie posiadam, wiec nie wiem jak to zszyć.
-
15 wsadzisz aczkolwiek należy zwrócić uwagę na dane techniczne samej felgi:
Rozstaw śrub to wiadomo 4x114.3,
szerokość-15 cali często gęsto robią 6,5 bądź 7 cali,
ważny jest otwór centrujący aby był równy bądź więcej niż 60.1 mm,
no i równie istotne odsadzenie, ori felgi stalowe chyba miały 38, ale można spokojnie zapodać 35.Ważne są też opony, często widywałem albo 195/50 lub 195/45, na felgach które mi leżą 15 szerokości 7 cali wsadzone są znowu opony 175/50, też ciekawie wygląda.
Jeżeli coś pogmatwałem to poprawcie, sam nie do końca spamiętam wszystko
-
Ori felgi stalowe miały ET45 jak dobrze pamiętam, głęboko się chowały. Co do szerokości opon, można podpatrzeć u mnie w temacie jak to wygląda. Pierwsze alufelgi na aucie (srebrne Posterty) to 7x15 ET37, była na tym opona 195/45R15 - czyli naciąg żaden. Aktualne czarne Borbety to 7x15 ET35, na tym opona 175/50R15. Jest jedno ale... 7cali ET35 minimalnie wystaje z przodu poza obrys auta, ktoś się może tego przyczepić.
-
wow chyba najladniejszy sedan jakiego kiedykolwiek widzialem
Co to za felgi?
-
I pytanie mam na
teraz, właśnie dywan z podłogi jest w praniu i ładnie się suszy na trzepaku, jak
potem go wsadzić, czy macie jakieś wypróbowane patenty. Oryginalnie był on
zszywaczem zszyty z taką plastikową szyną którą się nakłada na próg. Takiego
pistoletu do zszycia nie posiadam, wiec nie wiem jak to zszyć.Dasz radę zwykłym zszywaczem do papieru, a taki chyba masz? A jak nie to leć do biurowego i kup
-
Kuuuuuuuurde aż tak
jest z tymi Swiftami?No u mnie po tej zimie wyłazi ostro na progach zewnętrznych... Za przednim lewym kołem dałem łatę, ale końcówki progów (przed tylnymi kołami chyba raczej nie do odratowania...
Najgorsze, ze to gnije od środka, a auto raczej nie było zabezpieczone antykorozyjnie
-
adamo, bardzo
ładnie sie prezentuje ta seria :)nie myslales o jakims ladniejszym alu? w tym
przypadku jakas 16 a nawet i 17 gdyz jest to sedanTakie 16" jak ma Dżizas to bym chętnie przygarnął
-
A Sedan na 15" tak
się prezentuje:
Nie wiedziałem M@rku, że miałeś takie ładne kółka
-
wow chyba
najladniejszy sedan jakiego kiedykolwiek widzialem
Rzeczywiście super maszynka
W kolorze mojego
-
Ech, wspomnień czar