Suzuki Swift 1.6 w wersji sovik3b
-
-
No nareszcie.
-
No nareszcie.
A mój wątek też chceta?
-
A mój wątek też
chceta?Nie
-
A mój wątek też
chceta?Im więcej tym lepiej, bo każdy będzie pisał w swoim wątku o problemach swojego auta, a nie tworzył kolejny wątek.
-
Nie
Zmotywowałeś mnie do zaniechania sprawy
Po co komu zresztą wątek o zwykłym sedanie
-
Im więcej tym
lepiej, bo każdy będzie pisał w swoim wątku o problemach swojego auta, a nie tworzył
kolejny wątek.Ale ja nie mam z autem żadnych problemów, tylko parę fotek wkleiłem w wątku "FOTKI NASZYCH AUT"
-
A tu krotki filmik w którym swift pokazuje co potrafi na 2 i 3 biegu , przypomne że z awaria silnika , trzymającymi zaciskami , oponami w rozmiarze 185/65/14 i co sie okazało rozwalonym prawym przegubem Zgroza
Był jakiś wątek o przegubach ? -
nie wiem czemu ale mam wrażenie że do mojego to słabo ... ale to może tylko wrażenie...
-
nie wiem czemu ale
mam wrażenie że do mojego to słabo ... ale to może tylko wrażenie...Też tak mi się zdaje, ale myślę, że koledze bardziej chodziło o pokazanie V-max na danym biegu, a nie przyśpieszenie.
-
z gazem w podłodze było od 4 tysi około , redukcja na 3 było od 5k w podłodze
ogólnie uważam że bardzo słabo idzie . -
Mnie to przełożenia w skrzyni przerażają, czerwone pole, a następny bieg 4,5 tysiąca? Albo ja już mam głupie przyzwyczajenie do krótkiej z GTi.
-
z gazem w podłodze
było od 4 tysi około , redukcja na 3 było od 5k w podłodze
ogólnie uważam że
bardzo słabo idzie .No to bardzo słabo. Gdyby nie wyższy V-max silnika 1.6 to moja wściekła litrówka objechałaby Twojego. Oczywiście nie w pułapach prędkości 120 km/h i więcej...
-
jak miał bym twoją skrzynie , to z gti moge sie ciąć
-
Sądzę że przewaga po stronie 1.6 by była ze skrzynią od litra, niut robi swoje.
-
taka przekładka to jakiś spory problem?
-
To już powiedzą majstry które mają 1.6, pewnie jakaś flansza albo inne modzenie trzeba zrobić.
-
Fakturki chyba nikt nie rozczyta , jak najdą mnie chęci to przepisze ręcznie , dla wglądu ,bo inwestycja niezła rok temu;)
-
zrobiło sie cieplej i spalanie na krótkich odcinkach wyszło 9,3 czyli bardzo dobrze
podejrzewam że to zasługa pb98 V-POWERRRRR , pozwoliłem sobie zatankować moją bestie
Mam nieco podniszczone aluski , i zastanawiam sie nad przemalowaniem ,macie jakieś fajne kolorki na propozycje , albo co lepsze jakieś foto z fajnym malowaniem?
Mam zamiar też przemalować maske ,dach,bagażnik w innym kolorze , jakieś pomysły ? -
licznik w swifcie przekłamuje i to całkiem sporo , sprawdziłem z nawigacją ,przy 100km/h licznik, nawi pokazała też 100km/h , z tym że na moich balonach 185/65/14 , czyli o około 8% za duże od normalnych , w poniedziałek jak dojdą nakrętki zamontuje alusy z oponkami 165/60/14, oczywiście sprawdzę różnice wskazań na liczniku , wyniki niebawem i kilka fotek.