Suzuki Swift 1.6 w wersji sovik3b
-
Ze mną długo ruda
nie pożyje , czekam do pierwszego na wypłatęNo to raczej za dużo z niej nie zostanie...
-
500zł myśle że krzyknie , dwa dni roboty po godzinach , samemu musze opróżnić auto z foteli i dywanu .
-
Wszystkiego z okazji urodzin!
-
Młodość nie wieczność Wielkie Dzięki !
-
Najważniejsze że dobry rocznik!
-
Silniczek gorący , ledwo co z trasy zjechałem , byłem na koncercie Boys-ów w Oleśnicy
Jak na razie nowy TPS sprawuje sie dobrze , nie muli mi w dolnych obrotach ,i na koniec wyrzeźbione CB -
CB Alan 48 Excel? Jaka antenka?
Zawieszenie seryjne? Tył nie dobija z kompletem pasażerów?
-
Radyjko Intek M490 plus,antenka mocowana na stałe 1.5m dedykowana do tego radyjka, firmy nie pamiętam teraz.
Zawieszenie seria ,zapakowany z kompletem ludzi czasem dobije na szutrze . -
Radyjko Intek M490
plus,antenka mocowana na stałe 1.5m dedykowana do tego radyjka, firmy nie pamiętam
teraz.
Zawieszenie seria
,zapakowany z kompletem ludzi czasem dobije na szutrze .a gdzie będziesz puszki z napojem sadzał
-
Nie wiem jak u was, ale mi te puszki z napojem to wypadają z tego mocowania jak daję mocniej
-
Nie wiem jak u was,
ale mi te puszki z napojem to wypadają z tego mocowania jak daję mocniejmi jeszcze nigdy, akurat w suzuki są dobre, może masz coś za luźny ten trzymak
-
telefon też mi lata po całym aucie jak go zostawię na dole prędzej płytka półeczka
-
telefon też mi lata
po całym aucie jak go zostawię na dole prędzej płytka półeczkato już kwestia stylu jazdy
Ja jak jeżdżę z klientami trzymam telefon na środku deski rozdzielczej, za szybą i nie spada -
Nie no wiadomo, styl worek ziemniaków vs lajcik z pasażerami robi swoje.
-
Nie wiem jak u was,
ale mi te puszki z napojem to wypadają z tego mocowania jak daję mocniejJa to dawno wyrzucilem
-
telefon też mi lata
po całym aucie jak go zostawię na dole prędzej płytka półeczkaWystarczy zainwestować w tą taką matkę (Gekon czy jakoś tak) i nawet jakbyś miał 500 KM pod maską to telefon nie drgnie z miejsca...
-
Potwierdzam. Starszy ma to na desce przyklejone i nie ma opcji aby telefon spadł. Pamiętam jak miałem Szajsunga Avilę z bardzo luźną klapką to telefon spadał a klapka zostawała
-
Wystarczy
zainwestować w tą taką matkę (Gekon czy jakoś tak) i nawet jakbyś miał 500 KM pod
maską to telefon nie drgnie z miejsca...Ja od zawsze to mam Ostatnio kupiłem za parę złotych w Auchanie, ale po paru miesiącach się hmm... zepsuła w taki sposób, że porobiły się dziury a w nich była jakaś maź. Wcześniej miałem Gecko (logo z taką jaszczurką) i poszła ze sprzedażą peugeota partnera. Miała 2 lata i wszystko było z nią w porządku. Jak się zabrudzi kurzem, tylko pod wodę i do przodu. A telefon naprawdę nawet nie musi na tym leżeć, a lekko opierać się jak chcemy go mieć pionowo i tez daje rade
Oto link do losowej aukcji: http://allegro.pl/pentagram-gecko-podkladka-antyposlizgowa-w-wa-fv-i3268946960.html
Wiem że tez to mają nieraz na stacjach, w Feu Vercie, w marketach. Nie kupujcie nic innego tylko Pentagram Gecko. Jakość
-
No ja właśnie o Pentagramie mówiłem . Zapomniałem dopisać. Nie wiem jak inne się spisują.
-
Nie wiem jak inne się spisują.
Całkiem dobrze wbrew temu co niektórzy tu piszą...
Ja ze 3 lata temu kupiłem w jakiejś promocji w Biedronce po 3 czy 4 złote bodajże (na pewno za jakieś śmieszne pieniądze) i do dziś nic się jej nie stało.