[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
http://allegro.pl/jl-audio-12w6v2-d4-subwoofer-300mm-12-400w-i3612050123.html
Wiem, że 30cm, ale
na razie się rozglądamChoroba, głośnik droższy od Swifta
-
Choroba, głośnik
droższy od SwiftaCzy dobry !!!
-
Powrót do kieszonek
Jedna już praktycznie gotowa do flokowania, zostało jeszcze zrobienie mocowań, zdjęcie po wyrównaniu krawędzi dremelem z końcówką papier ścierny listkowy p-80:
--->waga: 0,5kg -
rav weź mi pokaż te czarne nakrętki po 2 zeta.
-
rav weź mi
pokaż te czarne nakrętki po 2 zeta.nie wiem ktore beda pasowaly, ale sobie sprawdzisz:
http://allegro.pl/nakretki-do-felg-stalowych-nissan-suzuki-nakretka-i3629241888.html
http://allegro.pl/nakretki-do-felg-m12x1-5-ford-fiesta-focus-mondeo-i3574576596.htmlogólnie:
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=nakr%C4%99tki -
Sorry, ale wszystkie są przelotowe, a takie szczerze mówiąc mi na **uj...
Znajdź mi pełne czarne za 2 zeta to pogadamy. -
Sorry, ale
wszystkie są przelotowe, a takie szczerze mówiąc mi na **uj...
Znajdź mi pełne
czarne za 2 zeta to pogadamy.e tam, co za roznica czy przelotowe, czy zamkniete ; d
stalówki i tak będą beznadziejnie wyglądały -
e tam, co za
roznica czy przelotowe, czy zamkniete ; dZimą bardzo duża to po pierwsze. Po drugie oryginalne nakrętki też były zamknięte i tak ma zostać.
stalówki i tak będą
beznadziejnie wyglądałyChyba mówisz o Swoich...
-
Zimą bardzo duża to
po pierwsze. Po drugie oryginalne nakrętki też były zamknięte i tak ma
zostać.
Chyba mówisz o
Swoich...moje same w sobie są bardzo ładne, ale w połączeniu z autem dopiero są tragiczne
-
moje same w sobie
są bardzo ładne, ale w połączeniu z autem dopiero są tragiczneMi chodziło o to, że mój Swift w najbliższym czasie stalówek nie uwidzi...
-
Mi chodziło o to,
że mój Swift w najbliższym czasie stalówek nie uwidzi...To ja nie rozumiem po co Ci nakretki
-
To ja nie rozumiem
po co Ci nakretkiPo to mu nakrętki żeby przykręcić koła.
Po co czarne? Ano po to, że ma czarne alusy kupione na zime -
moje same w sobie
są bardzo ładne, ale w połączeniu z autem dopiero są tragiczneSkombinuj 14" stalówki pod zimówki u Plastkka - całkiem inne będzie auto
P.S. Pamiętasz o mnie?
-
Skombinuj 14"
stalówki pod zimówki u Plastkka - całkiem inne będzie auto
P.S. Pamiętasz o
mnie?Pamiętam
Stalówki tak czy inaczej będą beznadziejnie wyglądać, kupie sobie alusy -
w koncu zarzucę jakies fotki z prac przy aucie a nie te ciągłe pytania o muzyke i to co trzeszczy w aucie
autko przyjechało na odgruzowanie , no to zaczynamy:
Kręcąca się szpilka w piaście? Bez cięcia się nie obyło
całe zawieszenie zostało doszczędnie rozebrane , od mocowaiem wahacza dosyć spora dziura przez co jedna śruba trzymała się na słowo honoru ( pływała jak używałem siły ! )
tak mniej więcej to wyglada od spodu
tak z boku
standardowa dziura w podłużnicy
5 minut grzebania przy aucie i mamy swifta w postaci proszku z rudej
-
blacha 1.5mm robi robotę
tu już z uszczelnieniem spawów
Do autka wpadną dwa nowe wahacze Dokuji ( wydaja sie bardzo masywne i konkretne ) , nowe koncówki staba , szpilki i nakrętki
Przekonałem Rafała też na glebę i do auta wpadł set sprężyn HRa po symbolicznym przebiegu
mala róznica
a jak gruba podkładka była pęknieta ? Tego nie wie nikt ale pani serwisanci w ASO suzuki składali te amory ( akcja serwisowa , wymiana na nowe ) na mega kacu
Pęknieta podkładka ,wytarte łożysko no i najwazniejsze ze zle złożyli górne mocowanie sprężyny przez co geometria koła poszła się "kochać" , a głowną nakrętkę od amora odkręcałem z 15minut , była tak pordzewiała że..
-
na reaktywny powinienes dac podklad akrylowy a nastepnie mase,tak bedzie zgodnie z kartami technologicznymi
-
Przekonałem Rafała
też na glebę i do auta wpadł set sprężyn HRa po symbolicznym przebiegujednak w dół ? no w końcu
-
na reaktywny
powinienes dac podklad akrylowy a nastepnie mase,tak bedzie zgodnie z kartami
technologicznymitak jest też zrobione , nie robimy lipy
-
jednak w dół ? no w
końcuTakie ładne czerwone sprężyny? Tylko głupi by nie skorzystał!