[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Ja tam brałem
ostatnio na BP w Swarzędzu po 5,49 zł/litr, ale ponieważ kupiłem 4-pak Red Bull'a to
płaciłem 5,34 zł/litr, czyli i tak taniej niż na Auchan!Interes życia! Zjechali Ci 15 gr. na litrze czyli zakładając, że tankowałeś do pełna za oszczędność zapewne niecałych 6 zł zapłaciłeś 20 zł
-
Interes życia!
Zjechali Ci 15 gr. na litrze czyli zakładając, że tankowałeś do pełna za oszczędność
zapewne niecałych 6 zł zapłaciłeś 20 złNo przecież mówi, że kupił żeby wypić a nie dla zniżki Burżuj
-
No przecież mówi,
że kupił żeby wypić a nie dla zniżki BurżujDokładnie!
-
Nie mam LPG nosiłem
się z zamiarem ale w końcu nie założyłem, i leje zawsze do pełna, lubie widok
wychylonej na maxa wskazówki W escorcie było LPG ale poszedł na handel i jeździ
teraz u kumpla, wczoraj nawet nim jeździłem i coś mu się poprzestawiało i na LPG
zdarza mu się nie mieć mocy, szarpać i w ogóleZawsze mi się wydawało, że Twój Golf jest z lpg
-
Zawsze mi się
wydawało, że Twój Golf jest z lpgChris w Cordobie miał LPG może dlatego Ci się pomyliło. Bo to jedyne 2 auta chyba z kącika VAG więc innej opcji nie widzę
-
Swifciora dość przypadkiem rozpędziłem do 180km/h ścigając się z volvo s40 z 2005r - 2l diesel, nie dałem rady, ale kierowca skandynawskiego auta i tak byl pod wrazeniem, bo uciekl dopiero na trójce : D
Bardzo pracowity dzień,a właściwie noc dziś miałem, co za tym idzie bardzo dynamiczna jazda, a auto spalilo dokladnie tyle samo co przy spokojniejszej jeździe, nie rozkminiam tego...
-
co za tym idzie bardzo dynamiczna jazda, a auto
spalilo dokladnie tyle samo co przy spokojniejszej jeździe, nie rozkminiam tego...Poczekaj do wymiany silnika...
-
Bardzo pracowity
dzień,a właściwie noc dziś miałem, co za tym idzie bardzo dynamiczna jazda, a auto
spalilo dokladnie tyle samo co przy spokojniejszej jeździe, nie rozkminiam tego...Bo u Ciebie nie spala więcej wachy tylko oleju
-
To samo miałem pisać
-
To samo miałem
pisaćraz na tydzien buteleczka najgorszego za 11zł, nie ma co płakać
-
raz na tydzien
buteleczka najgorszego za 11zł, nie ma co płakaćZacznij wliczać to w koszty paliwa to już nie będzie takie tanie jeżdżenie.
-
Zacznij wliczać to
w koszty paliwa to już nie będzie takie tanie jeżdżenie.w tygodniu tankuje za minimum 500zl, 10zł to przy tym dosc malo
-
To nie ma źle jeszcze. Jedna fura brała litr oleju na 200 km
-
To nie ma źle
jeszcze. Jedna fura brała litr oleju na 200 kmsilnik przynajmniej ma dobre smarowanie, dlatego jeszcze śmiga
-
A tak a propos. Co to za olej za 11 zł/litr?
-
A tak a propos. Co
to za olej za 11 zł/litr?Kujawski, z pierwszego tłoczenia
-
Kujawski, z
pierwszego tłoczeniaNawet pełny minerał marketowy za taką cenę trudno znaleźć...
Ale może z tym Kujawskim to masz rację i dlatego silnik spala mu olej. Pewnie jak rav jedzie po Warszawie to pół kilometra za nim czuć zapach frytek. -
A tak a propos. Co
to za olej za 11 zł/litr?http://sklepsofmaxpl.shoper.pl/pl/p/VENOL-FORMULA-ACTIVE-15W40-1l./372
w auchan jest za 11zł -
15W i nadal go połyka? szit...
-
http://sklepsofmaxpl.shoper.pl/pl/p/VENOL-FORMULA-ACTIVE-15W40-1l./372
w auchan jest za
11złNo tak właśnie myślałem, że to minerał, ale wartości to on raczej nie ma żadnej.