[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Te 180W wzięte z kosmosu
-
180W mocy
maksymalnej z dwóch głośników, tak?a nie wiem, na pudełku tyle jest napisane : D
ej ale naprawdę fajnie grają jak na takie małe coś -
Poszukaj jaką mają moc RMS
-
Clarion 10cm, 180W,
zawsze jezdzilem bez przednich glosnikow, ale te grają super, dobrze wydane 130zł w
saturnie2x30W wiem bo miałem kiedyś xxx czasu temu podobne
-
Obstawiałem 40, niewiele się pomyliłem
-
Obstawiałem 40,
niewiele się pomyliłemi tak deska zaczyna grać przy 20W RMS więc te 30 i tak za dużo
-
Jeśli masz na myśli jej hałasowanie, to zależy. Na przód mam bas ustawiony na totalne minimum, wyżej jest ustawiony tylko na sub-out. I deska nie hałasuje. Sprawdzone bez suba
-
Poszukaj jaką mają
moc RMSna odwrocie:
Nominal impedance 4omy
Music peak power 180W
Continuous power 30W
....
...
45~30.000Hz
90dB -
Jeśli masz na myśli
jej hałasowanie, to zależy. Na przód mam bas ustawiony na totalne minimum, wyżej
jest ustawiony tylko na sub-out. I deska nie hałasuje. Sprawdzone bez subaja na przodzie mam tony niskie na high i nic nie trzeszczy pod deską na max volume
-
Choć droga do plastka nie była łatwa:
Dzisiejsza wizyta w Węgrowie zakończyła się szczęśliwie wymianą łożyska przedniego marki Dokuji
a tak... jeszcze raport spalania 570km --> 35l (6,1l/100km)
-
Co w tej drodze takiego trudnego?
Ja to mam zaspy, a tu ładnie odgarnięte -
nie no, zbity śnieg w lód, bardzo ładne widoki : P
-
Fajna zabawa jest
Ja bym nie narzekał
Chyba, że ze 100km tak jechać -
łozysko zamontowałem lepiej niż mechanik mimo że robiłem to pierwszy raz. Tamte po 15tyś przelotu bylo tak luźne że... Oczywiście też wielkie piwko dla mojego kolegi który poratował nas prasą do wyciskania
Mam nadzieje że to polata , a niedługo zapraszam na montaż G13B + wspomaganie + rozpórki + fajny zestaw audio
-
Fajna zabawa jest
Ja bym nie narzekał
Chyba, że ze 100km
tak jechaćnie nie, z 500m, ale ładnie to wyglądało wszystko w taką pogodę to cyknąłem fotkę : P
-
Ale bym dopitalał taką drogą widoczność extra.
-
Ale bym dopitalał
taką drogą widoczność extra.plastek już czeka w garażu
-
Mam nadzieje że to polata , a niedługo zapraszam na montaż G13B + wspomaganie + rozpórki + fajny zestaw audio
Jakie audio na zbyt jest?
-
Jakie audio na zbyt
jest?coś więcej niż 30 wat w desce
szczegoly utajnione : D -
Czyli żadnych konkretów
Oj pochwalcie się - przecież nie podkupię