[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Wiele razy zrywałem alu nyple i nakrętki ALE!....w rowerze stąd moje podejście do alu nakrętek.
-
Od siebie proponuje sprzedawce SCGama --> sklep
Co do tych nakrętek D1 Spec ja bym uważał, mogą być tanie i ładnie wyglądać i mogą być podróbami. Jak znajdę fotkę oryginalnych to wstawię zobaczycie różnice
O znalazłem
-
Co do tych nakrętek
D1 Spec ja bym uważał, mogą być tanie i ładnie wyglądać i mogą być podróbami. Jak
znajdę fotkę oryginalnych to wstawię zobaczycie różniceori czy fake - all made in China
dodatkowo jak lubisz obrazki to jest jeszcze takie coś :
-
ori czy fake - all
made in China
dodatkowo jak
lubisz obrazki to jest jeszcze takie coś :
dyskusja
na forum SubaruHellsin teraz to ja już sam nie wiem które ori które fake
-
A zatem te z aukcji to replika, cena 99zł, brać?
-
Za zwykłe dasz
niewiele mniej, a jakość pewnie taka sama. Ja bym brał.Oki, biorę czarne lub złote 52mm
-
Oki, biorę czarne
lub złote 52mmczemu nie zielone ?
-
z fejków lakier zejdzie po 3 dokręceniach i nakrętki bedą białe. Mega tandetne wykonanie i są bardzo długie , nie przy każdej feldze fajnie wyglądaja .
-
z fejków lakier
zejdzie po 3 dokręceniach i nakrętki bedą białe. Mega tandetne wykonanie i są bardzo
długie , nie przy każdej feldze fajnie wyglądaja .a co, znasz dokładnie ten model?
W razie czego wezmę zwykłe srebrne, tylko musze wymierzyć śruby - ile wystają, żeby za krótkich nakrętek nie kupićedit:
albo może z podobnej bajki takie coś? klik
albo nie bawić się w tuningi i kupić zwykłe przelotowe na sztuki klik -
Pomierz, ile będzie wystawać (jeśli felgi już masz) i bierz te co dałeś link klik
Jeśli nie, to bierz przelot i po sprawie.
Aluminiowych bym nie brał - aluminium się utlenia i nie da się tego po sezonie odkręcić...
Kiedyś kupiłem nakrętki alu na wentyle - na jesieni tak się zapiekło, że trzeba było kątówką zaatakować... A co będzie w przypadku nakrętek kół
-
Te stalowe kolorowe całkiem sympatyczne, ciekawe jak z trwałością.
-
Te stalowe kolorowe
całkiem sympatyczne, ciekawe jak z trwałością.Masz opisane w tym linku co dałem. Jednemu poobijały się już w pudełku ...
-
Jestem za propozycją Adamo81 są kryte i wystarczająco długie 32mm chyba starczy. Tylko sprzedający nie wspomniał nic o materiale.
-
Masz opisane w tym
linku co dałem. Jednemu poobijały się już w pudełku ...Masz na myśli TEŻ D1 oryginalne, tzn 260zł + wysyłka?
Zmieniłem nieco strategie, jak mam kupować podróbki, lub zwykłe nakrętki z których nie będę zadowolony, to wole dołożyć 100-200zł i kupić coś lepszego, np
XR NUTZ
SHADOW
KICKS Racing Composite
lub te D1SPEC
D1SPEX HEX BLACK -
Masz na myśli TEŻ
D1 oryginalne, tzn 260zł + wysyłka?nie o tych Tpi co podałeś poczytaj tamten temat
Zmieniłem nieco
strategie, jak mam kupować podróbki, lub zwykłe nakrętki z których nie będę
zadowolony, to wole dołożyć 100-200zł i kupić coś lepszegotak czy siak te nakrętki "malowane" przeżyją 3-4 sezony max, chyba że fachurów nauczysz odstępować od pneumata i będziesz zakładać przeloty na lato, bo na zimę ... za dużo syfu z drogi zbiorą i będzie kapota.
Ja tam bym brał podróby mimo wszystko - 1 komplet = 3 ori, któraś się "zepsuje" to kupujesz drugi set i podmianka. -
Nakrętki nakrętkami i tak jeszcze felg nie mam ani opon gotowych
Dzisiaj udało się skręcić oraz podłączyć prawy boczek, tak to wygląda:
Brakuje tam zaślepek i plastiku na słupku środkowym, nie zdążyłem włożyć, ale ogólnie, jak Wam się podoba? -
O gustach sie nie rozmawia , jak dla mnie nie warto było wydawać kasę na taki efekt , sam nie mam pomysłu na boczki ,ale to wydaję sie takie proste i bez jakiegoś ogólnego tematu ,jestem ciekaw jak to będzie wyglądać za pół roku
-
A co ma się z tym stać za pół roku? Jedyne co się może wytrzeć to flok na rączce od zamykania drzwi. Jak dla mnie zaczyna to jakoś wyglądać i na pewno wnętrze się bardzo odświeżyło. Byłem sceptyczny jak widziałem wcześniej jaka rzeźba była z tymi kieszeniami. Ogólnie dobry swift się złożył. Silnik rwie jak dziki, samochód prowadzi się świetnie-gleba nie jest wcale męcząca. Jedyne co potrzebuje to kpl dobrych opon Ciekawy samochodzik jak dla mnie