[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Manuel jest czerwony. stoi miesiac w jednym miejscu ... tylko jedna kupa na szybie się pojawiła... a stoję OBOK drzewa... polskie ptaki nie lubią tego koloru
-
Powiem jedno... Biały pod tym względem jest najgorszy
-
O to właśnie to co
czytałem.
Auto rav52v
i moje to najlepszy przykład, że polskie ptactwo ma inne priorytety bombardowań niż
angielskie...Bo te latające bombowce walą mi na szybę..., to jet priorytet, moja szyba
Gdzie nie stanę, to mycie gwarantowane, tylko w garażu mi nie walą jeszcze... -
A mi się wydaje, że to wszystko pic na buty. Po pierwsze, ptaki nie mają zwieracza odbytu i leci z nich bez ich woli. Po drugie, powiedzenie "ptasi móżdżek" też świadczy o tym, że nie potrafią one w swej bezmyślności wybrać sobie koloru auta, na które maja nasrać. Ale to tylko moje zdanie
-
Gdzie nie stanę, to
mycie gwarantowane, tylko w garażu mi nie walą jeszcze...Poczekaj aż jakieś nietoperze Ci się zagnieżdżą to będziesz inaczej pisał...
-
Po pierwsze, ptaki nie mają zwieracza odbytu i leci z nich
bez ich woli. Po drugie, powiedzenie "ptasi móżdżek" też świadczy o tym, że nie
potrafią one w swej bezmyślności wybrać sobie koloru auta, na które maja nasrać. Ale
to tylko moje zdanieA ja mam zupełnie inne zdanie.
Gołębie to tak złośliwe ptaszyska, że na bank srają mi na auto z premedytacją! -
A to nie drzewko owocowe jakie albo blisko może być jakieś owocowe? Ptak zeźre, strawi i potem rutututu jak mały karabinek
-
A to nie drzewko
owocowe jakie albo blisko może być jakieś owocowe? Ptak zeźre, strawi i potem
rutututu jak mały karabinekale przykre troche, że zrobi raz, a ślad zostaje, nie do całkowitego zdarcia...
jutro jak będzie sucho spróbuje firanka + ludwik - bo taki sposób słyszałem
a i spolerować tempo też nic nie zaszkodzi -
nie dasz rady spolerowac tego tak zeby zniknelo troszke bedzie lepiej ale jak sie przyjzysz to dalej bedziesz widzial
-
A to nie drzewko
owocowe jakie albo blisko może być jakieś owocowe? Ptak zeźre, strawi i potem
rutututu jak mały karabinekWłaśnie w tym problem, że to jakieś najzwyklejsze pospolite drzewo.
-
Dwie sprawy:
- Gdzie jest i jak wymontować to co cyka w pierwszym, najwolniejszym cyklu wycieraczek - zaczyna mnie irytować.
2)Podczas zwalniania z wciśniętym hamulcem od prędkości około 30km/h do 0km/h rzadko bo rzadko, ale słychać głośny szum, szuranie - czy to oznaka kończących się klocków hamulcowych lub i tarcz? Beznadziejnie mi hamuje już, tylko chce się upewnić, że to nie nic innego
- Gdzie jest i jak wymontować to co cyka w pierwszym, najwolniejszym cyklu wycieraczek - zaczyna mnie irytować.
-
- Jeśli pierwszy cykl jest taki jak u mnie, czyli taki, że wycieraczki stają na jakiś czas to bez cykania ich praca będzie wyglądała inaczej.
- Gdzie szuranie? Jeśli z przodu to może akustyczny czujnik zużycia klocków? (ale on chyba zawsze by był słyszalny)
-
cyk to załączanie przekaźnika zamontowanego na płytce wycieraczek. wiesz co to jest ? bo zaczynam się zastanawiać czy masz o czymkolwiek pojecie (bez obrazy) o mechanice czy nawet elektronice.
-
Nie musisz się zastanawiać kolega rav52v nie ma o tym pojecią aczkolwiek mi tam nigdy nie cykał przekaźnik od wycieraczek przynajmniej w swifcie bo mercu to cały czas od kierunków ale to przez alarm
-
Dwie sprawy:
- Gdzie jest i jak
wymontować to co cyka w pierwszym, najwolniejszym cyklu wycieraczek - zaczyna mnie
irytować.
Z tyłu wymontowałeś wycieraczkę to i z przodu wymontuj
- Gdzie jest i jak
-
Nie musisz się
zastanawiać kolega rav52v nie ma o tym pojecią aczkolwiek mi tam nigdy nie
cykał przekaźnik od wycieraczek przynajmniej w swifcie bo mercu to cały czas od
kierunków ale to przez alarmDokładnie - pewnie, że nie wiem co to jest, niby skąd mam wiedzieć, nigdy mnie to nie interesowało; none zachowujesz się jak zarozumiały gówniarz.
Z tyłu
wymontowałeś wycieraczkę to i z przodu wymontujz tyłu to ja się bardzo cieszę, że wymontowałem, bo w niczym mi to nigdy nie przeszkodziło, jedynie ułatwiło w myciu szyb np
natomiast z przodu żartownisiu muszę ogarnąć, bo jak chodzą chwile to z okolic mechanizmu za podszybiem słychać ciche stuki, przeskakiwania, podejrzewam, że musze to nasmarować, ale ciągle pada, więc jeszcze nie dzisiaj, poza tym przednia szyba jest beznadziejnie wycierana pod względem pola powierzchni, popracuje nad tym w wolnym czasie -
Cytat:
none zachowujesz się jak zarozumiały gówniarz
i dobrze mi z tym
-
Dokładnie - pewnie, że nie wiem co to jest, niby skąd mam wiedzieć, nigdy mnie to nie interesowało; none zachowujesz się jak zarozumiały gówniarz.
Po prostu none7 jest załamany Twoją niewiedzą...
A poza tym co Ty wiesz, w czym jesteś naprawdę dobry? -
Cytat:
none
zachowujesz się jak zarozumiały gówniarz
i dobrze mi z tym
to świadczy tylko o Tobie, no ale jak uważasz.
-
Po prostu
none7 jest załamany Twoją niewiedzą...
A poza tym co Ty
wiesz, w czym jesteś naprawdę dobry?to jest forum motoryzacyjne, to po pierwsze, po drugie mało mnie obchodzi czym on jest załamany, ja jestem załamany waszym zachowaniem, co Cie obchodzi w czym jestem dobry? Nie będe sie rozpisywał, bo na samochodach znam się tyle o ile, a biorą pod uwagę możliwości warsztatowe, brak wiedzy z elektroniki, czy mechaniki to i tak wiem już dość sporo, nauczcie sie pisać na temat, bo to nie jest 'wolne pitu pitu'