[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
Nie bo są ustawione
odpowiednio na boki. Zresztą foto strzele to zobaczysz bo to trudno tak wytłumaczyćCzekam na foto
-
yyyy ale co dokładnie chcesz wiedzieć ? bo rozumiem że chodzi Ci o układ wydechowy
Jak się domyślam wydech "sportowy" na tym filmiku jest tylko w końcowej części...
Chodzi mi o nazwę/prodeucenta tego tłumika oraz sposób montażu/połączenia owego ostatniego tłumika. -
Jak się domyślam
wydech "sportowy" na tym filmiku jest tylko w końcowej części...nie czytamy opisu filmu, oj nie czytamy, napisów też nie
Chodzi mi o
nazwę/prodeucenta tego tłumika oraz sposób montażu/połączenia owego ostatniego
tłumika.od kolektora do tyły przelot 2 calowy na 3 tłumikach przelotowych włącznie z końcowym, tylny to stara seria Blackflame-a, środek od jakiegoś VW-eja, a początek puszka z firmy z rodzinnego miasta ( AWG czy jakoś tak )
-
Ja pierdzielę, ale pod tą lampą kurz widać... Aż wstyd -
Bez lampy też napewno to widać
-
PLAK panie i ściereczką wycierać, wcierać, cokolwiek!
-
Bez lampy też
napewno to widaćEee tam, niespecjalnie
Choć faktycznie wnętrze wymaga czyszczenia -
Choć faktycznie
wnętrze wymaga czyszczeniaNo raczej
ja tam brudnym autem nie lubię jeździć -
Jak chciałeś w tym miejscu mniej więcej, to nie lepiej było zamontować to na trójkącie, za którym są lusterka?
Przynajmniej całość byłaby na drzwiach i nie ma ryzyka, że przetrze się kabelek. -
Raczej nie ma opcji aby sie przetarl
-
Zuzia już na stalufelgach
Może i za wcześnie na zimówki, ale letnie to była tragedia. Brak bieżnika no i do tego jedna miała nacięcie. Nie bardzo mi się zimowy wygląd podoba i pewnie do końca roku kupię jakieś tanie alu na zimę . A za tydzień rozrząd i przegląd. -
Nie bardzo mi się zimowy wygląd podoba i pewnie do końca roku kupię jakieś
tanie alu na zimę .Ładny kołpak odwali swoją robotę za 1/10 ceny alufelg...
-
Ładny kołpak - tylko oryginały ze Swifta. Które kosztują bagatela 90-100zł
-
JAK TY FELGI KLADZIESZ, PORYSUJESZ!
-
A potem nie pomaluje, bo amelinowe...
-
JAK TY FELGI
KLADZIESZ, PORYSUJESZ!AŁA ja u brata stalowki pomalowalem na bialo o wiele lepiej jest
-
Ładny kołpak -
tylko oryginały ze Swifta.G**no prawda!
-
A muszę sprawdzić, czy zostały mi 4 kołpaki z moich 13 calówek, oddam/sprzedam za piwka
-
JAK TY FELGI
KLADZIESZ, PORYSUJESZ!Nie krzycz, do zdjęcia leżały - wiszą już na Allegro
A muszę sprawdzić,
czy zostały mi 4 kołpaki z moich 13 calówek, oddam/sprzedam za piwkaByłbym wdzięczny, daj znać jakby co
-
Nie krzycz, do
zdjęcia leżały - wiszą już na AllegroNo tak. Przyszły właściciel będzie się martwił jakby co...