[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
czemu tak zwisa ta lotka ku ziemi, nie lepiej byłoby gdyby szła równolegle?
-
No na pewno lepiej, ale trudno będzie dopasować. Wszak to lotka do 3d. Zawsze można coś pod nią podłożyć, ale wtedy naprężona będzie i jeszcze pęknie...
-
Było było, jakoś w
maju to zrobiłem . Myślicie że dałoby się to usunąć bez lakierowania czy jednak za
duże? Zakład jest w Katowicach to podjadę i spytam...Mało brakowało i szybka by strzeliła
-
No na pewno lepiej,
ale trudno będzie dopasować. Wszak to lotka do 3d.No właśnie tak się zastanawiałem w jakiż to magiczny sposób chcesz przyczepić lotkę z GTI do 5D. Ale pomyślałem, że to może jedna z tych "magicznych" plastka...
-
No właśnie tak się
zastanawiałem w jakiż to magiczny sposób chcesz przyczepić lotkę z GTI do 5D. Ale
pomyślałem, że to może jedna z tych "magicznych" plastka...ja mam magiczną od plastka i się udało z 3d
-
Tylko że Twoja jest inna
Nie wiem, może będę kombinować. W każdym razie i tak imo jest lepiej jak bez -
ja mam magiczną od
plastka i się udało z 3dWłaśnie Ty jesteś żywym przykładem i myślałem, że Krzemol będzie miał w podobnym stylu...
-
nie ma bata zeby wyciagnac bez malowania
-
Właśnie Ty jesteś
żywym przykładem i myślałem, że Krzemol będzie miał w podobnym stylu...pionierem byłem ja w klubie chyba
dla przypomnienia:
i jest prosto
p.s: fotka trochę stara bo z 2009
-
Lotka super, bardzo mi się podoba
Poza tematem, co to za tłumik przy tym czerwonym? -
Lotka super, bardzo
mi się podoba
Poza tematem, co to
za tłumik przy tym czerwonym?pierdzący
tak serio taki:
-
Jakaś nazwa może?
Jak to było zrobione? Ucięta rura w odpowiednim miejscu i tam zmontowane? -
To się jeszcze pochwal jak to zrobiłeś
-
To się jeszcze
pochwal jak to zrobiłeśa widzisz - kombinuj
Da się zrobić - da, a jak to już tajniki niedoszłego teścia powiem tylko tyle, że trzeba przespawać mocowania -
hellsin ten twoj o mocy 68 km?
-
hellsin ten twoj o
mocy 68 km?jaką ma teraz moc po tej pierdziawicy to tego nikt nie wie, nawet najstarsi górale, w serii wyszedł z małym dodatkiem od producenta i na dupohamowni miał 69,6 KM
-
Zuza dostała nowe głośniki wysokotonowe - Tonsil DT1212.
W którym miejscu je zamontowałeś?
-
Na podszybiu . Kable idą sztywno pod słupkami więc nie głośniki nie latają, dodatkowo podklejone taśmą izolacyjną więc nawet ich nie mocowałem.
-
Jakaś nazwa może?
Jak to było
zrobione? Ucięta rura w odpowiednim miejscu i tam zmontowane?yyyy ale co dokładnie chcesz wiedzieć ? bo rozumiem że chodzi Ci o układ wydechowy
Na podszybiu .
Kable idą sztywno pod słupkami więc nie głośniki nie latają, dodatkowo podklejone
taśmą izolacyjną więc nawet ich nie mocowałem.yyyy walą centralnie w szybę ?
-
Nie bo są ustawione odpowiednio na boki. Zresztą foto strzele to zobaczysz bo to trudno tak wytłumaczyć