[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
Trzeba wsiąść do środka i to poczuć, bo po filmiku to można się tylko domyślać, ale podejrzewam, że skoro jest TERMINATOR, to jest dobre granie : D
-
Łee...liczyłem na porządne skrzynie basowe, a tu subwoofery od kina domowego
-
Łee...liczyłem na
porządne skrzynie basowe, a tu subwoofery od kina domowegoW sumie też po taniości miałem, wieć wykorzystałem
-
Też próbowałem nagrać filmik z moim auido ale generalnie zarówno komórka jak i kamera nie ogarnęły tematu... Przy basie jeden wielki przester (a wzmacniacz ma połowę mocy skrzynki - 150W RMS vs 300 ). IMO filmiki zbytnio sensu nie mają, trzeba samemu posłuchać
-
fajny mix z kablami tam masz weź sobie to tam po ludzku poukładaj
to coś raczej trzeszczy a nie gra ale nie od razu Kraków zbudowali -
jak to kiedyś powiedział Tede - takim CA, można sobie zrobić niezłe kuku, szczególnie że głośniki nieprzymocowane niczym ... co do grania, bez komentarza
-
jak to kiedyś
powiedział Tede - takim CA, można sobie zrobić niezłe kuku,tzn?
szczególnie że głośniki
nieprzymocowane niczym ...Nieprzymocowane, bo jeszcze nie do końca przemyślane póki co jest poprostu wsadzone.
Wspomniałem o tym, że chciałbym same głośniki umieścić w jednym pudle.co do grania, bez komentarza
Wykorzystałem sprzęt jaki miałem i jestem przekonany, że gra to o niebo lepiej niż seria.
Gra jak niskobudżetowe wykonane car audio. -
tzn?
poszukaj odcinka z Seicento, to zobaczysz o so chosi
Nieprzymocowane, bo
jeszcze nie do końca przemyślane póki co jest poprostu wsadzone.to przymocuj bo w razie boom będzie kuku ...
Wspomniałem o tym,
że chciałbym same głośniki umieścić w jednym pudle.łupu cupu i nic więcej, bo na przodzie marne 10 ... to jeszcze kierownicę trzeba dać do bagażnika
Wykorzystałem
sprzęt jaki miałem i jestem przekonany, że gra to o niebo lepiej niż seria.
Gra jak
niskobudżetowe wykonane car audio.ważne że Tobie się podoba
-
poszukaj odcinka z
Seicento, to zobaczysz o so chosiDokładnie jeszcze neon się urwie i na sandały spadnie
-
Suzek dzisiaj ponownie został rozebrany, jedzie na spawanie tylnych mocowań wahaczy
przyszły tweetery i już zamonotowane:
-
Mocowania wahaczy pospawane choć kosztowało mnie to prawie 500zł...
na obydwie strony cały arkusz blachy wszedł.Przed zimą do roboty progi, tzn szpachla i konswerwcja podwozia
-
dobrze zakonserwuj i dalej dzialaj podloge mozesz tez zrobic bo widac ze ruda wychodzi najlepszym sposobem bylo by wypiaskowanie ale wszystko to koszta
-
Narazie przejechane cortaninem, pójdzie jakiś podkład i dopiero jakaś konsweracja
Auto generalnie leżało na boku, widziałem, że coś wyciekło po kole, myślałem że płyn z chłodnicy, ale po zrzuceniu samochodu na koła i odpaleniu wyskoczył czerwony wykrzyknik, świeci cały czas, więc jakimś cudem wypłynął płyn hamulcowy. Jaki dolać tam? Bo jaki był zalany to nie wiem..
No i jeszcze mam problem z pompką paliwa, dokładniej z pływakiem, lub samą elektroniką, mianowicie - nie wskazuje poziomu paliwa, wskazówka opadła całkowicie. Czyżby masa nie łączyła, czy jakoś ten pływak w baku się beznadziejnie ustawił, w co jednak wątpie
Zawsze, kiedy przełączyłem zapłon w pozycję on, to wskaźnik paliwa tak powolutku szedł do góry, po odpaleniu opadał. Teraz nawet nie drgnie..edit.
Na pokrywce płynu hamulcowego wyczytałem, że tam dot-3 wchodzi, więc bez stresu kupić i dolać? -
Bębny i zaciski pomaluj!
edit.
Na pokrywce płynu
hamulcowego wyczytałem, że tam dot-3 wchodzi, więc bez stresu kupić i dolać?Ja mam u siebie DOT-4, więc nie ma gwarancji, że nie masz takiego samego... Dla świętego spokoju najlepiej byłoby wymienić. Kiedy ostatnio wymieniałeś???
-
Bębny i zaciski
pomaluj!jak uzbieram na felgi od Plastka, to się pomaluje
Kiedy ostatnio wymieniałeś???
Szczerze, to ja tego płynu nie wymianiałem, uwierzyłem na słowo poprzedniemu właścicielowi, że był wymieniany jakiś rok temu.
Póki co kupiłem dot3, dolałem tak ze dwie łyżki i czerwonego wykrzyknika nie maZ wskaźnikiem paliwa nie wiem dalej co jest, dzisiaj wyczaiłem, że na masie w ogóle nie było styku, wpiąłem ją, nawet kilka razy odpinałem akumulator, bo poprawiałem klemy, ale bez większego rezultatu, coś się wskaźnik podniósł, ale dalej jest poniżej poziomu E..
-
jak uzbieram na
felgi od Plastka, to się pomalujeGuupie tłumaczenie... Ja miałem jeszcze stalówki, a zaciski i bębny już były pomalowane.
Szczerze, to ja
tego płynu nie wymianiałem, uwierzyłem na słowo poprzedniemu właścicielowi, że był
wymieniany jakiś rok temu.Rok temu od kiedy? A jakiego koloru masz płyn?
Póki co kupiłem
dot3, dolałem tak ze dwie łyżki i czerwonego wykrzyknika nie maTo chociaż tyle dobrze.
-
Guupie
tłumaczenie... Ja miałem jeszcze stalówki, a zaciski i bębny już były
pomalowane.Narazie ważniejsze rzeczy, przez co brak czasu niestety na choćby wyczyszczenie i pomalowanie bębnów
Rok temu od kiedy?
od września tego roku
A jakiego koloru masz płyn?
no taki jasny brązowy
-
no taki jasny
brązowyNo to chyba źle, ale może się mylę! Powinien być jasnożółty!
-
Taki też jest chyba ten co kupiłem
-
No to w końcu jasnożółty czy jasnobrązowy, bo to różnica?!